Local

Mesajul primarului Mihai Chirica pentru ieşeni: „Pe cât posibil, staţi în casă!”

Publicat: 19 mart. 2020

Mihai Chirica, primarul Municipiului Iaşi transmite un mesaj tuturor ieşenilor. Acesta susţine că este o perioadă aglomerată şi plină de riscuri, iar recomandarea edilului este că toţi cetăţenii să stea în casa, pe cât posibil.

„Este o perioadă aglomerată și plină de riscuri și necunoscute pentru noi toți. Cu atât mai importantă este informarea din surse verificate și sigure. Voi încerca să răspund tuturor comentariilor de pe pagina de Facebook, pentru a împărtăși cu voi toate informațiile de interes public. Vă rog să fiți responsabili, să aveți grijă de cei vulnerabili! Rugați-vă părinții, bunicii și toți prietenii să respecte regulile de igienă și să evite locurile aglomerate. Pe cât posibil, stați în casă! Împreună putem reuși!”, a transmis edilul municipiului Iași, Mihai Chirica.

Comentarii
  • domnule primar…cu siguranta nu veti citi aceste comentarii, dar poate cineva cunoscut o va face si va va transmite. ati oprit si redus transportul public…stiti ce era dimineata in tramvaie si autobuze ? full..dar ce va pasa..circulati cu masina, va doare la bascheti. toti ne dam cu parerea, dar cred ca cel mai indicat era sa luati alte masuri…poate mergand regulat, dar mai des si nu lasati atatia oameni la gramada ar fi fost mai ok…ati putea de asemenea sa tineti dracu toti pensionarii in casa. asta e parerea mea…daca mai vreti inca un mandat..luati alte masuri, nu prostia ce ati facut o acuma.
    stima, sanatate.

  • NU se poate sa nu realizati ca mai exista si program de ambulatoriu pentru cadrele medicale.
    Am ajuns ca merg 11-12 km pe zi pe jos tocmai pentru ca ati gandit….putin…cand ati fixat orarul. Poate va mai ganditi.

  • Kakatzii, combinatorii de pe la Botosani si Vaslui, care o sugeti pe aici prin Iasi si va tineti numai de prostii si porcarii, curvele la fel din zona Pallas, ar fi cazul sa va mai duceti acasa la voi. Mai lasati orasul asta sa respire! Chiar nu intelegeti ca sunteti o mizerie si sunteti toxici pt orasul asta?! Si aici nu ma refer la cei care muncesc, care fac studii, sau doamne fereste medici, profesori, alte profesii, etc. Ma refer strict la combinatori, prostituate, hoti, jmenari, etc, etc

Adauga un comentariu