Local

Mesajul primarului Municipiului Iaşi, Mihai Chirica cu ocazia noului an – VIDEO

Publicat: 31 dec. 2020
Mihai Chirica, edilul Municipiului Iași

Edilul Municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a transmis un mesaj joi, 31 decembrie 2020. Acesta s-a adresat ieşenilor şi romanilor de pretutindeni în noaptea dintre ani.

„Dragi ieşeni, dragi români de pretutindeni, a trecut anul 2020. A fost un an greu, poate cel mai greu din ultima o sută de ani, dar am arătat tuturor că împreună, cu solidaritate, cu sprijin reciproc fiind alături unii de ceilalți le-am putut trece.

Începe anul 2021 care este anul renașterii naționale, al speranței că putem avea un loc mai bun în Europa și în lume. A faptului că România este o țară mândră și puternică, iar românii sunt niște oameni buni. Putem arăta asta lumii întregi.

Să avem un an bun cu toții, sănătoși. Să muncim pentru noi și pentru țară, să creem un viitor copiilor noștri aici și la sfârșitul anului să putem spune cu fruntea sus că ne-am făcut datoria.
La mulți ani Iași! La mulți ani ieșeni La mulți ani România!”, a transmis Mihai Chirica, primarul Iașului.





Comentarii
 • mai multa implicare in problemele iesenilor si fara penali in functii publice = vezi ca la termo servicce ai pus un escroc penal cu dosar penal pt inselaciune …

 • Panseluță, anul 2021 va fi unul greu pentru tine. Numai daca muncești cu adevărat pentru Ieșeni vei scăpa de gura noastră. Succes si multa MUE !

 • Ești un bulangiu notoriu „sa muncim pentru noi” te caracterizează pentru tot ce ai făcut pana acum pentru familia ta si nu pentru ieșeni. Ca ca tine nu găsim !

 • perfomantele directorului de la Termo Service, Alin Aivanoaei constau in faptul ca este condamnat pentru coruptie si ca-si incaseaza leafa uriasa din comisionelele pe care ni le baga pe gat, prin listele de plata de la intretinere.

 • O jigodie de om si cei care l-au votat sunt la fel! Urmeaza 4 ani de NIMIC! Poate cateva vile si terenuri in plus pentru familie… macar daca ar face ceva pt Iasi sa nu ne mai intereseze care vile are.

 • iesenii sunt prosti bata ,inca nu stiu ca curva de chirica are o armata de escroci si penali ca si el care sug din veniturile iesenilor de multi ani !

 • Pana si restaurantele au dat artificii, ca am stat in casa de anul nou. Bremarul a lansat numai petarde de cuvinte obscene. Un CCAT !

 • Alte orase au patinoare, Iasul nu. Chirica, iti dorim sa mai incerci sa conduci in Pacurari. Poate reusesti sa ne impresionezi :). La un an !

 • Lasa-ne ! Mai bine te prefaci din nou ca te-ai Covidat si pleci de la primarie ! Lasa un om care poate sa faca ceva pentru Iasi si ieseni ! Mergi dupa Nechita !

 • Sa speram ca vor citi aceste mesaje si neamurile tale ! Oricum interacționam cu ei in spatiile publice !

 • Las-o balta ca i-ai dezamagit pe ieseni, esti la fel de panglicar cum era Nichita dar la ala n-aveam pretentie ca era si prost dar la tine nu se poate spune ca esti prost, deci cu atat este dezamagirea mai mare si frustrarea iesenilor.
  Deci ai grija la viitoarele alegeri daca le mai prinzi.

 • Multa mue domnule primar Chirica!!! Si asa de multa mue iti dam, incat sa duci si acasa la familie, jigodie mica ce esti

 • BAGAMIAS POLA IN MATA ,IN FIEMITA SI IN TOT NEAMU TAU PRIMAR DE KAKACT SI LABAGIU ,CU CE AI AJUTAT TINERTETU SI AMARATII ,SARACII DIN IASI ? cu nimic fututi cristosu mati de muist ,ai inchis pana si talciocu amaratilor si saracilor ,o sa ne adunam intro zi si o sati dam in cap si la muee corcitura de jadan imputit ce esti !!!!

Adauga un comentariu