Actualitate

Mesajul PRO România Iași de 1 Decembrie

Publicat: 01 dec. 2020
Pro România - Partid Politic prezent la alegerile parlamentare din România
Pro România - Partid Politic prezent la alegerile parlamentare din România

Dragi ieșeni, dragi români,

În primul rând sperăm ca acest mesaj să vă găsească bine, sănătoși, înconjurați de cei apropiați dumneavoastră. De acest 1 Decembrie avem nevoie cu toții de încredere și optimism pentru a depăși vremurile deloc ușoare pe care le trăim, dar iată că țara noastră a trecut întotdeauna cu bine de momentele când a fost greu încercată. Cu ajutorul lui Dumnezeu, o vom face și de această dată.

Ziua de astăzi trebuie să transmită emoție în inimile tuturor românilor, pentru că suntem agricultori, medici, antreprenori, pensionari, studenți și elevi, suntem milioane de oameni diferiți care ducem România mai departe, zi de zi, atât cât poate fiecare. Și trebuie să rămânem mândri de istoria noastră, iar oriunde ne aflăm pe glob să spunem cu Eminescu în gând că suntem români! Înaintașii țării ne-au lăsat cea mai de preț moștenire – demnitatea. Suntem datori față de aceștia și față de urmașii noștri să o prețuim și să nu o pierdem niciodată.

Semnăm acest mesaj pentru români și pentru România cu sufletul și cu gândul bun că în curând vom trece de aceste vremuri și vom scrie povestea țării mai departe.

La mulți ani ieșeni,

La mulți ani români,

La mulți ani, România!

Comentarii
  • Fir ar al naibii sa fiți de pui de comuniști. Ba nu va e rușine iar sa vreți la ciolan? Iar vreți sa sugeti ciolanul pana va înecați cu măduva? Mai puteți de atâtea gogoși și minciuni. O va voteze drakul de impostori roșii, care ați nenorocit Iașiul și Moldova 30 de ani, de ne au plecat copiii slugi în UE. O sa va ajungă în curând blestemele oamenilor, nenorociților.

  • In 30 de ani toti cei care ati condus Romania nu va interesat decat propriul buzunar ,nu ati facut nimic ati adus tara in prapastie iar acum ma uit cu scarba cum cerșiți voturi .Am votat 30 de ani in speranta ca urmatorii vor face ceva pt tara asta m-am înselat amarnic toti sunteti niste hiene care vor sa prinda ceva ,asa ca de acum votați-va singuri.Pe 6 dec nu cred ca va fi prezenta la vot mai mare de 25 %.Bafta jigodii nenorocite !!!!!

Adauga un comentariu