Actualitate

Mesajul PSD pentru Ludovic Orban: „Parlamentarii PSD vor fi la muncă luni, dar nu vor fi prezenţi la mascarada pusă în scenă de PNL“

Publicat: 20 feb. 2020

PSD îi transmite din nou premierului Ludovic Orban că parlamentarii social-democrați nu vor participa „la mascarada pusă în scenă de PNL” din Parlament, până când CCR nu va da o decizie pe posibilul conflict juridic între Președinție și Parlament privind desemnarea pentru a doua oară a liderul PNL în fruntea Guvernului. PSD a adăugat că partidul a venit cu o propunere serioasă de premier la consultările de la Palatul Cotroceni, și anume Remus Pricopie, rector SNSPA.

„Este #obligaţia premierului desemnat să demonstreze că are susţinerea Parlamentului pentru formarea Guvernului.

Obişnuit cu nemunca, Ludovic Orban încearcă inutil să dea vina pe parlamentarii #PSD că nu îi iese jocul de-a anticipatele.

PSD a a venit la consultările de la Cotroceni cu o #propunere serioasă de premier, capabil să coaguleze o susţinere majoritară în Parlamentul României.

Parlamentarii #PSD vor fi la muncă luni, dar nu vor fi prezenţi la mascarada pusă în scenă de #PNL.

Aşa cum am spus, aşteptăm opinia judecătorilor CCR pentru că nu putem fi părtaşi la #forţarea regulilor democratice şi constituţionale pe care o practică preşedintele Iohannis şi PNL.”, se arată pe pagina de Facebook a PSD.

Comentarii
Adauga un comentariu