Local

Mesajul secretarului de stat, Cosmin Marcovici, pentru toți romanii

Publicat: 17 mart. 2020
Fostul manager al Operei Naţionale Române din Iaşi, Cosmin Marcovici, a transmis astăzi, 9 martie 2021, un mesaj prin care afirmă că nu mai este secretar de stat la Ministerul Culturii

În contextul pandemiei de coronavirus și situației cu care se confruntă în aceste momente România, secretarul de stat, Cosmin Marcovici, a transmis un mesaj de încurajare tuturor românilor .

„Dragi prieteni.
In aceste clipe grele nu trebuie să uităm că visul celui de sus , este ca noi să realizăm că suntem o familie făcută pentru unitate , pentru bunătate si pentru compasiune. Cîtă vreme avem amintiri, trecutul va continua să existe . Cîtă vreme avem speranța , viitorul ne va aștepta. Cîtă vreme existăm , merită să trăim prezentul indiferent de gravitatea situației.
Chiar dacă viața greu ne încearcă in aceste momente , sa gîndim că fiecare test, este o provocare ca sa devenim mai puternici , iar acest adevăr , sa ne inspire si să putem vedea dincolo de orice provocare , dincolo de lacrimi, dincolo de orice suferință. ”, a spus Cosmin Marcovici.

Adauga un comentariu