Cancan

Mesajul sfâșietor transmis de bunicul Luizei Melencu în ziua când nepoata lui ar fi împlinit 19 ani

Publicat: 02 dec. 2019

Luiza Melencu, adolescenta despre care Gheorghe Dincă a spus că a violat-o şi a ucis-o ar fi împlinit, luni, 19 ani. Bunicul fetei a transmis un mesaj emoționant pe reţelele de socializare.

„LA MULȚI ANI, LULU MIHAELA NOASTRĂ LUIZA!”, a postat Stelian Iordache, bunicul fetei. Familia tinerei a pregătit și un tort cu chipul fetei, precum și o masă festivă, de ziua Luizei, cu șampanie, suc, baloane și artificii.

Gheorghe Dincă a mărturisit anchetatorilor, la un moment dat, că, după ce a violat-o pe Luiza timp de trei luni, a ucis-o şi a aruncat trupul în Dunăre.

Declarații contradictorii

Monstrul din Caracal ar fi explicat la interogatoriu cum a ucis-o pe Luiza Melencu, adolescenta din satul doljean Radomir, dispărută în 14 aprilie 2019. Criminalul a spus că a răpit-o la ocazie, a violat-o timp de trei luni, apoi a ucis-o şi i-a aruncat cadavrul în Dunăre.

Potrivit surselor din anchetă, Dincă ar fi declarat că a luat decizia s-o ucidă pe Luzia la jumătatea lunii iulie, după ce-ar fi aflat că dosarul dispariţiei fetei a fost preluat de DIICOT. Dincă şi-a schimbat apoi declaraţia şi a spus că i-a ars corpul. Ulterior, în cauză a fost arestat și un presupus complice al lui Gheorghe Dincă.loading...

Adauga un comentariu