Cancan

Mesajul șocant publicat de Bianca Drăgușanu! Încă o aluzie la aventurile soțului ei, Alex Bodi

Publicat: 15 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Bianca Drăgușanu nici nu vrea să mai audă de soțul ei, Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit după numeroase scandaluri. La doar câteva zile după ce au depus actele de divorț, ei păreau că sunt pe punctul de a se împăca. El era sigur că divorțul nu avea să se finalizeze, iar ea îi pusese lui câteva condiții pentru a continua relația.

Recent, însă, Bianca Drăgușanu a anunțat că ea și Alex Bodi nu mai formează un cuplu și că este mai sigura ca oricând că trebuie să se despartă defintiv de el. Pe pagina ei, diva blondă a publicat o fotografie care face aluzie la aventurile pe care soțul ei le-ar fi avut în timpul relației.

„Ia-l! Este al tău”, este mesajul scris în derptul imaginii distribuite de Bianca Drăgușanu.

De altfel, nu este prima dată când ea sugerează că afaceristul din Mediaș ar fi călcat strâmb în timpul mariajului de trei luni.

Bianca Drăgușanu e hotărâtă să divorțeze de Alex Bodi

„Ceea ce apare frecvent în presă despre relația cu fostul soț nu sunt decât speculații și, bineînțeles, speculații făcute pe baza unor evenimente cred că deja foarte evidente. Vreau să declar că vom divorța și că voi divorța, indiferent de părerea pe care o are el. Relația noastră s-a încheiat. Nu mai avem niciun subiect comun. S-a consumat tot ce există între noi.

În rest, nu mai comentez nimic despre relația care tocmai s-a încheiat, pentru că viața merge înainte, eu sunt un om pozitiv care nu va recurge niciodată la gesturi extreme și care este foarte mândru de realizarările și de deciziile lui. Sunt un om hotărât și, în momentul ăsta, sunt mai hotărâtă ca niciodată să divorțez. Și voi divorța pe 3 decembrie”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Adauga un comentariu