Actualitate

Mesajul Vioricăi Dăncilă pentru români: „Mandatul meu va fi de președinte reformator“

Publicat: 20 nov. 2019

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, susține că își dorește să fie un „președinte reformator”. Aceasta precizează că Administrația Prezidențială va funcționa „24 de ore din 24, 7 zile din 7”.

„Mandatul meu va fi cel al Președintelui reformator, care înțelege că Administrația Prezidențială are nevoie de o schimbare profundă a modului de acțiune și comunicare cu oamenii. Mă voi asigura că Palatul Cotroceni și Administrația Prezidențială vor funcționa 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Voi deschide porțile pentru toate forțele politice constructive. Pentru presă, pentru tineri talentați și capabili care vor să schimbe lumea. Pentru oamenii de cultură, pentru proiectele și sesizările societății civile”, a scris Viorica Dăncilă, miercuri, pe Facebook.

Fostul premier a adăugat că „președintele trebuie să redevină unul al tuturor românilor, în acord și în dialog direct cu toți cei pe care îi reprezintă”.loading...

Comentarii
  • Gauleiterul si-a tras ranjind o ge-n-i-a-l-a si in-te-re-sa-n-t-a (doar pentru neuronul lui singuratic) dezbatere(!?) cu propria-i persoana de tradator si vanzator de tara, arogant, incompetent, carpa bruxeleza si hot de case. Exact pe gustul idiotilor si spalatilor pe creier care vor vota neconditionat (chiar daca ranjitul s-ar urina in capul lor) acest sinistru personaj si care vor intra si ei in randul tradatorilor si vanzatorilor de tara. Heil!

Adauga un comentariu