National

Meteorologii au făcut anunțul. Cum va fi vremea de sărbători

Publicat: 15 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Meteorologii au făcut anunțul. Cum va fi vremea de sărbători

Cu toții visăm la un Crăciun alb, ca de poveste, într-un tablou de poveste, demn de filmele Hollywoodiene. Mai este foarte puțin până la sărbătorile de iarnă. Mulți se întreabă dacă vom avea sau nu zăpadă de acest Crăciun.

Meteorologii nu au vești foarte bune pentru români, pentru că șansele unui Crăciun cu omăt sunt aproape de zero. Nici pentru Capitală, dar nici pentru celelalte zone ale României. Conform datelor furnizate de Agenția Națională de Meteorologie, în București a nins de Crăciun în urmă cu mai bine de șapte ani, respectiv în anul 2012, atunci când stratul de zăpadă a avut 8 centrimetri.

Potrivit datelor furnizate de ANM, temperatura medie va fi de 2 grade Celsius, iar precipitațiile se vor situa în limita normală pentru această perioadă a anului În ceea ce privește sfârșitul anului 2019, precipitațiile, sub formă de ploaie, își vor face apariția mai ales în Vestul Țării, conform ANM.

Cum e vremea sâmbătă în București

Se anunță o zi mult mai călduroasă decât ar fi normal în această perioadă a anului. Meteorologii informează că, sâmbătă, se vor înregistra 13 grade pe timpul zilei și 5 grade pe timpul nopții, ambele valori fiind mai ridicate decât normalul acestei perioade a anului.

Adauga un comentariu