Stiri si curiozitati

Metode de înnebunit bărbații: Așa nu poți da greș!

Publicat: 15 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Metode de înnebunit bărbații Așa nu poți da greș
Partenerul tău trebuie să știe cât de mult îl dorești

Femeile își doresc să-și înnebunească bărbații și să elimine orice tentație ce ar putea veni din partea altei femei. Orice femeie se vrea o expertă în arta seducţiei şi de aceea trebuie să știe ce cuvinte să psună și cum să se poarte la momentul potrivit.

Pentru a fi sigură că îl vei da gata, îți prezentăm câteva metode cu care să-ți înnebunești partenerul.

Metode de înnebunit bărbații: Ia inițiativa!

Chiar dacă nu vor să o recunoască, mulți bărbați adoră femeile cu inițiativă, care știu să provoace actul sexual. Tocmai de aceea, nimic nu-l excită mai tare pe un bărbat decât o femeie care îl dorește. Partenerul tău trebuie să știe cât de mult îl dorești și că nu te sfiești să iei inițiativa în acest sens. Aceste momente nu trebuie să devină o regulă deoarece dacă ai doar tu inițiativa atunci s-ar să-l deranjeze foarte tare și să-l îndepărtezi prin această atitudine.

Îmbracă-te ca pentru o ocazie specială

Bărbaților le plac atingerile, care nu neapărat trebuie să fie cu notă sexuală. Este suficient pentru a-i atrage atenția ca mângâierile tale să fie pline de afecțiune și blânde. Cu siguranță îl vei da gata.

În plus, nu uita că bărbații adoră femeile în lenjerie intimă. Tocmai de aceea, dacă vrei să-l înnebuenști cu asta nu trebuie decât să faci un mic ritual erotic și să nu scapi foarte repede de lenjeria intimă. Până la lenjeria intimă, foarte importantă este rochia sau fusta pe care o pori să lase la vedere doar atât cât să-i stârnească imaginația. La lenjeria intmă, pune un dres din dantelă și, dacă e posibil, încearcă să-l ademenești într-o cameră cu o oglindă mare pe perete.

Nu te sfii să încerci poziții noi

În viața sexuală a unui cuplu, se ajunge de obicei la câteva poziții care să le producă ambilor plăcere. Totuși, multe cupluri ajung să se despartă tocmai din cauza rutinei care paote să intervină în timpul actului sexual,  intervenind așa-zisa plictiseală în așternut.

De aceea este indicat să încerci poziții și abordări noi. Bărbații sunt întotdeauna deschiși să încerce lcururi noi și care le pot stârni și mai tare interesul pentru tine. Încearcă să te miști cât mai mult, câutând poziții noi, ajutându-l astfel și pe el să descoperiți lucruri noi.

Puneți imaginația la treabă

Orice bărbat visează ca partenera lui să nu se jeneze de dorințele sale erotice. Tocmai de aceea, nu te feri să-i spui și să pui în practică fanteziile tale erotice. Întreabă-l ce fantezii ale el și arată-i că ești deshcisă la no iprovocări. Nu trebuie neapărat să le pui în practică așa cum vrea el, dar poți găsi un compormis, care vă va ajuta pe amândoi să vă simțiți bine împreună.

Nu te sfii să-i vorbești

Bărbații adoră sunetele din pat și îi excită foarte tare. Nu te abține să gemi și să-i vorbești de o manieră lascivă, senzuală în așternut. Șopteste-i la ureche, dar fii atentă să îi atingi cu buzele lobul urechii. Încearcă să lungești cuvintele astfel încât aerul cald pe care îl emani să îi pătrundă în ureche. Nu trebuie neapărat să-i vorbești murdar pentru că atunci ar putea crede altceva despre tine. Simpla rostire a unor cuvinte vulgare, în momente nepotrivite, nu poate decât să enerveze.

Adauga un comentariu