Local

Miaulțumesc! O pisică a fost salvată dintr-un copac din Iaşi. Operaţiune de salvare de ultimă oră – FOTO, VIDEO

Publicat: 20 sept. 2020

Miaulțumesc ar spune o pisică după ce a fost salvată dintr-un copac din Iaşi. Într-o dimineaţă răcoroasă de toamnă, o pisică a rămas blocată într-un copac din centrul Iaşului. Multă lume a trecut nepăsătoare, moment în care, mai mulţi oameni cu suflet mare au decis să nu stea indiferenţi.

Pisica a fost salvată de mai mulţi oameni care au decis să acţioneze.

O pisică a fost salvată dintr-un copac din Iaşi

În cursul acestei dimineţi, pe strada Costache Negri, din zona Casa Pătrată, din Iași, o pisică a rămas blocată într-un copac. O parte dintre oameni au trecut indiferenţi, cu toate că pisica mieuna de zori. Totuşi, mai mulţi oameni de bine au decis să nu stea și să se uite, aşa că au acţionat în consecinţă.

Proprietara pisicii, împreună cu mai mulţi oameni au început operaţiunea de salvare. Acestia au făcut rost de o scară, iar câteva persoane au întins o pătură deasupra copacului, în caz că pisica se dezechilibrează şi cade. În cele din urmă, după minute în şir, pisica a fost salvată de oameni. Dacă ar vorbi, probabil animalul le-ar spune un mare MIAULTUMESC!

O pisică a fost abandonată de stăpâna care are 97 de ani!

Scrisoare emoţionant lăsată lângă o cutie în care se afla o pisică abandonată. O persoană a găsit într-o scară de bloc o pisică abandonată. Mirată de faptul că pisica era curată, îngrijită, ba mai mult avea şi mâncare, femeia a făcut mai multe cercetări şi a descoperit o scrisoare extrem de emoţionantă

Pisica era abandonată de o persoană care nu mai putea să aibă grijă de ea

O pisică a fost găsită abandonată într-o scară de bloc dintr-o localitate din România. O persoană care intră în scară a auzit sunetul unei pisici. Curioasă din fire a vrut să văd de unde vine sunetul. Descoperirea a fost una de-a dreptul emoţionantă. Se pare că în scara blocului, o pisică fusese abandonată. Culmea situaţiei este faptul că pisica a fost abandonată cu toate cele necesare pentru hrană. Mirată, femeia a vrut să cerceteze în amănunţit cazul.

După ce a căutat printre bagaje, femeia a descoperit o scrisoare scrisă de o bătrână, fosta proprietara a îndrăgitului animal.

Scrisoarea lăsată de bătrână a ajuns viral

Scrisoarea a stârnit un val de emoţii pe reţelele de socializare. Proprietarea pisicii, o bătrână în vârstă de 97 de ani îşi motivează gestul printr mai multe rânduri:

Comentarii
  • De ce ascunde-ti adevarul ?Adevaratul salvator este politistul Buculei ,eroul de la Podu Iloaiei care intimplator trecea prin acea zona si s-a autosesizat .Astfel prin tehnici politienesti de tactica superioara in ale cataratului a salvat animalul ,adica pisoiul ce putea sa se infecteze cu virusul Sars .Felicitari domnule Buculei si te mai asteptam sa mai salvezi ceva si pe la Serviciul Rutier ,poate ii inveti pe colegii tai sa renunte la piza si sa se dea pe saorma

Adauga un comentariu