Prima pagină » Magazin » Mici de post. Cum sa-i prepari si sa-i mananci cu mustar
Mici de post. Cum sa-i prepari si sa-i mananci cu mustar

Mici de post. Cum sa-i prepari si sa-i mananci cu mustar

01 apr. 2019, 10:55,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:688624;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Micii de post sunt o alternativa perfecta, cand simti mirosul imbietor al gratarelor. Mititeii pentru perioada de postire sunt deliciosi si merg perfect cu mustar. Iata cum se prepara:

Vacanta de Paste cu familia si animalele de companie

Ingrediente mici de post
300 gr soia granule
Sare, piper dupa gust
1 lingurita cimbru macinat
2 lingurite boia dulce (sau pasta de gulyas)
6 catei usturoi
6 linguri pesmet
4 linguri faina
2 oua (sau  faina si pesmet pentru varianta de post)
1 lingurita bicarbonat

Cum se prepara micii de post
Fierbem soia in apa cu sare, 20 de minute. Le strecuram si le lasam la scurs, o ora. Asezam apoi soia intr-un vas si adaugam sare, piper, usturoi presat, cimbru si boia. Apoi, punem pesmetul, o lingurita de bicarbonat, faina si ouale, potrivit bucatareselevesele.ro. Framantam totul bine si lasam la rece pentru cateva ore. Formam mititei si ii punem pe gratarul incins. Servim cu mustar. 

Donație lunară
Donează lunar pentru susținerea jurnalismului de calitate

Donație singulară
Donează o singură dată pentru susținerea jurnalismului de calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
23 decembrie 2025
23 decembrie 2025