Economic Local

Microbuze cu țigări de contrabandă în valoare de 190 de mii de lei, descoperite în municipiul Iași

Publicat: 17 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Polițiștii de frontieră ieșeni au descoperit aproximativ 20.000 pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 192.000 de lei, pe care doi bărbați au încercat să le introducă pe piața neagră din România.

În data de 13 februarie, în jurul orei 23:30, echipele din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, pe timpul unei acțiuni desfășurate pe raza municipiului Iași, au observat două persoane de sex masculin, care mutau mai multe colete învelite în folie de culoare neagră, dintr-un mijloc de transport în altul.

Aproape 20 de mii de pachete cu țigări au fost confiscate

Pentru continuarea cercetărilor, cele două autovehicule și persoanele au fost duse la sediul instituției din zona Copou. Polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetățenii L.S. și L.A., în vârstă de 38, respectiv 42 de ani, iar în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 400.000 de țigarete (20.000 de pachete).

„În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar țigaretele în valoare de 192.000 de lei și cele două autovehicule, în valoare de 86.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Adauga un comentariu