Actualitate

Mierea care este leac pentru regenerarea celulelor hepatice. Ce spune Lidia Fecioru despre acest remediu natural: „E aur”

Publicat: 04 dec. 2022

Lidia Fecioru a vorbit despre un tip de miere care este un adevărat remediu pentru regenerarea celulelor hepatice. Acest tip de miere este mai puțin cunoscut, însă mulți oameni ar trebui să-l consume, deoarece este foarte benefic pentru sănătate.

Mierea care este leac pentru regenerarea celulelor hepatice. Lidia Fecioru, despre cest remediu natural
Pentru sursa citată, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a explicat cum se face mierea de dovleac. Specialista a declarat că acest tip de miere nu are o doză exactă pentru consum, însă este extrem de benefic pentru ficat.

„Mierea de dovleac se obţine în felul următor: se curăţă bine, bine doveacul şi se umple cu zahăr. Se lasă într-un vas mare, până când se înmoaie coaja. Coaja dovleacului trebuie să devină moale, moale. Nu se mestecă în dovleac, ci se răstoarnă când coaja e gata. E aur pentru ficat. Se poate lua cu lingura din interior cât vrem. Nu există o doză anume”, a explicat specialista.

Pentru ce este bună mierea de dovleac

De asemenea, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a mărturisit și pentru ce este bună mierea de dovleac. Așadar, specialista a spus că această miere este benefică pentru persoanele care au avut hepatită, pentru persoanele care au probleme cu fierea, pentru persoanele care au avut transfuzii, dar și pentru regenerarea celulelor hepatice.

„Această miere de dovleac este bună pentru cei care au avut hepatită şi încă au virusul activ. Totodată, mierea de dovleac este bună şi pentru cei care au probleme cu fierea. Chiar şi pentru cei care au avut transfuzii”, a declarat bioenergoterapeuta pentru sursa citată.
Comentarii
Adauga un comentariu