Eveniment-Social

Mihaela Coroaba, singura elevă din afara municipiului Iaşi care a luat nota 10 la Bacalaureat 2020

Publicat: 30 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihaela Coroaba singura elevă din afara municipiului Iaşi care a luat nota 10 la Bacalaureat 2020
Mihaela Coroaba este singurul elev care a luat media 10 la Bacalaureat 2020

Mihaela Coroaba, singura elevă din afara municipiului Iaşi care a luat nota 10 la Bacalaureat 2020. Conform unei postari de pe reţelele sociale, sora acesteia o felicită şi îi urează mult succes în ceea ce îşi doreşte să facă.

Mihaela Coroaba, singura elevă din afara municipiului Iaşi care a luat nota 10 la Bacalaureat 2020

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, sora elevei de 10 o felicită pe aceasta şi îi urează mult succes în continuare. Mihaela Coroaba este eleva la Liceul Tehnologic „Haralamb Vasiliu” Podu Iloaiei

” Vreau să folosesc 2 minute din cele 15 minute de faima alocate unui om în viață pentru a o felicita pe sora mea mai mică Mihaela Coroaba pentru reușita ei de a lua 10 la bacalaureat. Sunt cea mai mândră de tine copil mic. Ai reușit să demonstrezi că orice copil care muncește poate să ajungă unde vrea, ai reușit să treci peste răutățile multor oameni. Pentru noi, surorile tale, ești un motiv de mândrie. Te iubim și te apreciem enorm. Succes în viață „doamna doctor”.” se arată în postare.

Eleva Mihaela Coroaba va studia în România

Pe lângă vestea excelentă a obţinerii notei maxime la Bacalaureat 2020, se pare că eleva s-a hotărât să rămână în România şi să studeze în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Iaşi. Un lucru îmbucurător dacă este să vorbim despre faptul că în fiecare an, mulţi dintre elevii care obţin note maxime la probele de Bacalaureat aleg să urmeze cursurile unor Universităţi din Europa.

Rezultate Bacalaureat 2020 Iaşi! Câte medii de 10 sunt în judeţ!

 

Rezultate Bacalaureat 2020 Iaşi! Conform Ministerului Educaţiei Naţionale, în judeţul Iaşi s-au luat 12 medii de nota 10 . Cele mai multe medii de nota 10 s-au luat la COLEGIUL NAȚIONAL, IAŞI, 7 elevi au luat media maximă.  Iaşul se afla pe locul 4 la egalitate cu judeţul Timiş. Dacă e să calculăm la numărul de medii de 10 la o populaţie de câteva milioane pe care o are Bucureștiul, Iaşul ocupă a treia poziţie în clasament.

Rezultate Bacalaureat 2020 Iaşi, elevii au luat un număr de 12 medii de nota 10

Conform datelor publicate de către site-ul Ministerului Educației și Cercetării, în judeţul Iaşi s-au luat un număr de 12 medii. Cele mai multe medii de nota zece s-au luat în municipiul Iaşi la COLEGIUL NAȚIONAL, IAŞI. Prezentam mai jos lista cu topul celor mai multe medii de zece din liceele din Iaşi.

  • COLEGIUL NAȚIONAL, IAŞI 7 medii de nota 10
  • COLEGIUL NAȚIONAL „EMIL RACOVIŢA”, IAŞI 2 medii
  • COLEGIUL NAŢIONAL „COSTACHE NEGRUZZI”, IAŞI o medie de 10
  • LICEUL TEHNOLOGIC „HARALAMB VASILIU”, PODU ILOAIEI o medie de 10
  • LICEUL TEORETIC DE INFORMATICĂ „GRIGORE MOISIL”, IAŞI o medie de 10

Conform aceluasi site, Iaşul ocupa un loc fruntaş în ierarhia Educaţiei Naţionale. Cu 12 medii de 10, Iaşul ocupa poziţia a patra după Bucureşti, Prahova și Suceava. Conform informațiilor de ultimă oră, la nivel de țară s-au luat 232 de medii de nota 10. La Bacalaureat 2020 s-au luat, conform statisticilor, cele mai multe note de 10 din ultimii 16 ani

Adauga un comentariu