Cancan ultimă oră

Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant pentru Ayan. Fiul său a împlinit 18 ani

Publicat: 01 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihaela Rădulescu mesaj emoționant pentru Ayan. Fiul său a împlinit 18 ani
Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant pentru Ayan

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din România. Aceasta locuiește de foarte mulți ani la Monaco, însă ori de câte ori are vreun proiect în țară se reîntoarce cu mare drag.

Mihaela Rădulescu este activă și pe rețelele de socializare unde postează des imagini din viața ei de zi cu zi. Recent, vedeta și-a încântat fanii cu o imagine dulce în care apare alături de băiatul ei, Ayan.

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 18 ani

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 18 ani, iar mama sa i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare prin care i-a spus cât de mult îl iubește.

„18 Partea mea preferată din această viață pe Pământ. Nu am suficiente cuvinte pentru a forma cea mai bună propoziție pentru ceea ce simt cu adevărat. O, băiete…, ești un BĂRBAT acum. #capitol nou”, a scris pe Instagram Mihaela Rădulescu în dreptul unei imagini cu ea și Ayan de acum câțiva ani.

Vedeta a mărturisit că i-a fost greu să accepte faptul că Ayan își dorește să plece peste Ocean

Mihaela Rădulescu a spus că i-a fost greu să accepte faptul că Ayan își dorește să plece peste Ocean, însă l-a sprijinit și ese mândră de reușitele tânărului care face foarte mult sport încă de mic. Vedeta are foarte mare încredere în sistemul de învățământ din Statele Unite ale Americii, acolo unde studiază în prezent unicul său copil.

„Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă. Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele, trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate. Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile”, a povestit la acea vreme Mihaela Rădulescu.

Adauga un comentariu