Cancan

Mihaela Rădulescu, reacție răvășitoare după ce Prințul Albert de Monaco a fost depistat pozitiv la coronavirus

Publicat: 20 mart. 2020

Prințul Albert de Monaco, în vârstă de 62 de ani, a fost testat pozitiv pentru CoVid-19, a anunțat Palatul Princiar din Monaco joi după-amiază. Imediat după ce s-a aflat că Prințul Albert de Monaco a fost testat pozitiv cu coronaviruss, Mihaela Rădulescu a avut o primă reacție. Vedeta a postat pe contul ei de Instagram un mesaj în care trage un semnal de alarmă. De asemenea, fosta jurată de la Pro TV a pus accentul pe lucrurile pe care le putem face în această perioadă, pentru a-i ajuta și pe cei care nu sunt pregătiți să facă față pandemiei de coronavirus.

„E peste tot. Pentru toată lumea. Acest nenorocit de virus nu face nicio diferență și cu siguranță nimeni nu este în siguranță, decât dacă stă acasă și departe de toată lumea. Ceea ce nu este posibil pentru cei care trebuie să muncească în folosul altora. Acesta este un alt apel de trezire pentru noi toți. Îi doresc cu adevărat Prințului Albert să se facă bine în curând…Sunt atât de mulți oameni acolo, chiar lângă noi, în Italia și Franța, atât de afectați de acest virus…

Citiți cu toții știri despre alte țări, auziți cu toții despre morți, spitale, frică și speranță…Dar când vezi această situație, în primul rând, chiar doare…cel puțin atât pot să spun. Încerc mereu să rămân pozitivă, să fac alți oameni să zâmbească, să le dau speranță și putere și niciodată nu voi înceta să fac asta. Chiar și atunci când lucrurile sunt…complicate sau neclare. Fiți în siguranță, oameni buni! Stați acasă și unde este posibil, ajutați în continuare oamenii din jurul vostru, vecinii voștri în vârstă sau pe cei care sunt mult prea slabi și speriați. Fiți puternici pentru altcineva! Faceți orice poate ajuta…”, a scris Mihaela Rădulescu, pe rețeaua de socializare.

Vă reamintim că Prințul Albert de Monaco a fost depistat pozitiv cu coronavirus, după cum a anunțat Palatul Princiar din Monaco joi după-amiază.

„Starea lui de sănătate este bună. Prințul este monitorizat în permanență de către medicul său și tratat de specialiștii Spitalului «Prințesa Grace». Prințul Albert își continuă activitatea din apartamentul său privat și păstrează legătura cu cabinetul, Guvernul și colaboratorii apropiați”, se arată în comunicat.

Comentarii
Adauga un comentariu