Cancan

Mihaela Rădulescu recunoaște adevărul despre operații. E total diferit de ce credea lumea

Publicat: 30 iul. 2021
Mihaela Rădulescu recunoaște adevărul despre operații. E total diferit de ce credea lumea
Mihaela Rădulescu este cât se poate de mândră de fiul ei Ayan

Îndrăgita vedetă TV Mihaela Rădulescu a fost deseori acuzată că a apelat din belșug la operații estetice pentru a se menține atrăgătoare. Și totuși, de curând, vedeta a simțit nevoia să facă unele clarificări cu privire la acest subiect. Aceasta nu se jenează să spună lucrurilor pe nume și astfel ea le-a închis gura cârcotașilor.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, având o carieră vastă în showbiz-ul autohton. Astfel, ea a fost dintotdeauna în vizorul presei și în special al publicului care i-a urmărit activitatea. Și, slavă Domnului, au existat și există multe persoane curioase să afle informații despre viața personală a Mihaelei Rădulescu. Mai mult, au avut și de la cine să afle, deoarece Mihaela nu s-a sfiit niciodată să povestească despre ea și a răspuns întotdeauna curiozităților venite din partea oamenilor.

Mihaela Rădulescu, adevărul despre operații

Mihaela Rădulescu precizează că s-a obișnuit să fie în vizorul cârcotașilor pentru că toată această expunere ține de meseria ei. Mai mult, recent, vedeta TV a precizat că de-a lungul timpului a fost criticată pentru că și-a făcut din belșug operații estetice, ceea ce nu o deranjează. Mihaela a recunoscut că niciodată nu s-a ascuns, ba chiar și-a asumat toate intervențiile făcute. Totodată, ea spune că este bine că fiecare are păreri sincere, pe care, se pare, ea le acceptă fără să o deranjeze.

„Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe contul de Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan. Am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara”, a precizat Mihaela Rădulescu!

Mai mult decât atât, Mihaela Rădulescu a spus că a făcut mereu ce a simțit și nu a considerat necesar să ofere explicații suplimentare. Ea a răspuns sincer întotdeauna când a fost întrebată despre ce și-a făcut în materie de intervenții chirurgicale. Însă, Mihaela Rădulescu crede că cei care inventează dau dovadă de răutate și prostie.

„Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef”, a mai spus vedeta TV.

Mihaela Rădulescu va fi detectiv la Masked Singer

Deși locuiește de mai mulți ani la Monaco, diva nu a pierdut contactul cu România. Ba dimpotrivă, a fost implicată în numeroase proiecte TV, iar din toamnă va putea fi urmărită în cadrul show-ului Masked Singer de la Pro TV. Mihaela Rădulescu va fi detectiv în cadrul îndrăgitului show și spune că va fi o provocare pentru ea. Emisiunea, care va fi în grila postului de televiziune din toamna aceasta, este la cel de-al doilea sezon.

Care este secretul Mihaelei Rădulescu

Diva TV pare să nu fie afectată de trecerea timpului și arată la fel de tânără de ani buni. Mihaela trăiește o viață de vis la Monaco, alături de iubitul ei, austriacul Felix Baumgartner. Cu toate că va împlini 52 de ani pe 3 august, ea nu se sfiește să se afișeze în costum de baie. Și aceasta deoarece are un corp parcă desprins din revistele americane.

Totodată, vedeta de televiziune a dezvăluit în urmă cu ceva timp și care este secretul ei pentru a fi mereu în formă. Mihaela a povestit că nu ratează nicio zi de sport intens, dar acordă o atenție deosebită și alimentației sănătoase. Mai mult, ea a spus că nu crede în diete iar sportul este cheia succesului în ceea ce privește menținerea corpului într-o formă perfectă. Nu în ultimul rând, nu este niciun secret că Mihaela Rădulescu a apelat și la operații estetice pentru menținere…
Adauga un comentariu