Cancan ultimă oră

Mihaela Tatu, apariție spectaculoasă la un eveniment. Cum arată acum moderatoarea emisiunii „De 3 x femeie”

Publicat: 10 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Mihaela Tatu, apariție spectaculoasă la un eveniment. Mihaela Tatu, în vârstă de 58 de ani, a scris istorie în televiziune cu emisiunea „De 3 x femeie”. Vedeta s-a retras în urmă cu ceva ani din televiziune și s-a dedicat altor proiecte. Recent, a fost prezentă la un eveniment și a atras privirea tuturor. Iată cum arată acum!

Mihaela Tatu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate moderatoare de televiziune din România. A scris istorie cu emisiunea „De 3 x femeie”, însă de ceva ani a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și s-a dedicat altor proiecte. Chiar dacă a primit mai multe oferte, vedeta de televiziune a spus că nu-și mai dorește să revină pe micile ecrane.

Mihaela Tatu, apariție spectaculoasă la un eveniment

După o perioadă dificilă din viața ei, Mihaela Tatu a decis să se retragă din televiziune și să-și descopere o altă menire. Astfel, a devenit trainer pentru vorbitul în public și este extrem de fericită cu ceea ce face acum.

Recent, prezentatoarea a fost prezentă la festivalul „Atipic Beauty’ de la Oradea și a strălucit la propriu. A îmbărcat o rochie elegantă și a purtat un make-up cât se poate de natural. De asemenea, fanii au observat imediat că a slăbit spectaculos și zeci de comentarii au fost lăsate la ultima postare a vedetei de pe rețelele de socializare.

Cu ce se ocupă Mihaela Tatu după ce a renunțat la televiziune

După ce a reușit să se vindece, Mihaela Tatu a decis să călătorească prin toată lumea. Timp de doi ani, a descoperit țări și culturi noi, însă când a revenit în țară a avut parte de o surpriză. Nu se mai simțea bine să facă televiziune.

Astfel, a cântărit bine decizia și a decis să se gândească la abilitățile sale. Și-a dat seama că este un comunicator foarte bun și așa a ales să devină trainer pentru vorbitul în public.

„Într-o zi mi-am dat seama că eu sunt un comunicator foarte bun, aveam informații, lejeritate și experiență în toate suporturile media, adică eram pregătită pentru ceea ce se numește Comunicare. În ultimul timp citisem și învățasem mult în acest domeniu. Și am găsit nișa: public speaking în mediul de business. Asta la început. Am fost și am vorbit cu doamna mea dragă profesoară de dicție, Ileana Cârstea Simion, și mi-a dat undă verde. Pe lângă psihologie am studiat logopedie, metalimbaj și logoterapie. Am învățat cum să fac un om timid și lipsit de încredere să reușească să vorbească liber și destins în fața unui auditoriu, fără jenă sau stânjeneală. Acreditată ANC, am devenit trainer în tehnica și arta livrării discursului’, a declarat Mihaela Tatu.

Adauga un comentariu