Cancan

Mihaela Tatu are o biografie impresionantă. Ce spune vedeta despre trecutul ei amoros

Publicat: 23 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihaela Tatu are o biografie impresionantă. Ce spune vedeta despre trecutul ei amoros
Mihaela Tatu are o biografie surprinzătoare și o carieră de succes în televiziune.

Una dintre cele mai cunoscute vedete din România, Mihaela Tatu, are o biografie impresionantă. Îndrăgita prezentatoare are o carieră de succes în televiziune, însă drumul până la celebritate a fost plin de obstacole și provocări. Vedeta s-a retras de ceva vreme din televiziune, fiind tot mai discretă în aparițiile publice. 

Mihaela Tatu s-a confruntat cu probleme de sănătate grave, dar și cu alte evenimente tragice pe plan personal. Iată ce spune vedeta despre trecutul ei amoros.

Mihaela Tatu, prezentatoarea cu o biografie surprinzătoare

Mihaela Tatu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Cu o carieră impresionantă în televiziune, vedeta s-a remarcat de la primele apariții în lumea mondenă. Celebra moderatoare și realizatoare de emisiuni tv s-a mutat în București pentru a-și urma visul.

Aceasta a cucerit publicul cu emisiunea „De 3X femeie”, extrem de urmărită la vremea respectivă. 

De-a lungul timpului, Mihaela Tatu a avut diferite profesii, una dintre ele fiind cea de contabil. Marea pasiune a vedetei a fost dintotdeauna televiziunea. Dincolo de succesul profesional și de proiectele din mediul online, frumoasa moderatoare a avut o viață privată tumultoasă.

După o căsnicie longevivă, Mihaela Tatu a decis să divorțeze de partenerul ei de viață. La vârsta de 38 de ani, vedeta a trecut printr-o despărțire dureroasă de bărbatul care i-a cucerit inima. 

Prezentatoarea a vorbit în repetate rânduri despre mariajul eșuat și care au fost motivele divorțului. Mihaela Tatu are o fiică cu fostul ei partener de viață, moderatoarea ocupându-se de creșterea ei după separarea definitivă de soț.

„M-am uitat în ochii lui și l-am întrebat dacă poate spune te iubesc. Nu a putut, așa că am ales să mergem mai departe. Nu am zis nimic. Ioana avea 16 ani și i s-a părut o idee foarte bună să divorțăm.”, a declarat vedeta.

Ce spune fosta moderatoare tv despre trecutul ei amoros

Mihaela Tatu a avut un trecut amoros plin de provocări. Frumoasa realizatoare de emisiuni a trecut printr-un divorț dureros, însă a reușit să depășească momentele dificile. Vedeta a mărturisit că este singură de mai mulți ani, spre surprinderea tuturor.

„Am declarat că sunt singură pentru că nu am timp să mă ocup de această latură a existenței mele. Dacă o să fie cineva să vină în viața mea e bine, dacă nu, asta este. Nu e un capăt! Viața este un tot! E un tot care îți aduce împliniri.

Nu e cineva. Și? Care este problema? Atât timp cât ție ți-e bine cu ființa ta… Iubirea este tot, e un altceva decât iubirea dintre un bărbat și o femeie. Viața mea curge firesc, normal, între prieteni, râd mult, călătoresc mult, mă bucur de fiică-mea. Viața mea curge frumos!”, a precizat aceasta.

Mihaela Tatu s-a confruntat în ultima perioadă cu probleme de sănătate, după ce a fost diagnosticată cu o boală necruțătoare. Vedeta s-a retras din televiziune, însă are numeroase proiecte în mediul online.

Îndrăgita moderatoare tv nu a neglijat partea profesională și este pregătită pentru a reveni pe marile ecrane.

„Sunt implicată în tot felul de proiecte frumoase printre care pun și voce pentru povești, fac audiobook-uri. Însă, când îmi este dor de televiziune, vin la o emisiune și îmi trece dorul.

Mi-ar plăcea să prezint o emisiune cu care să rezonez, altfel nu stau să prezint orice nu mi se potrivește. Nu contează postul de televiziune unde lucrez, ci emisiunea, să rezonez cu ea.”, a mărturisit fosta prezentatoare tv.

Mihaela Tatu are o biografie surprinzătoare și o carieră de succes în televiziune. Fosta moderatoare tv este o prezență discretă în lumea mondenă, dar se bucură de aprecierea unui public numeros.

Adauga un comentariu