Cancan

Mihai Albu, mesaj public pentru Irinel Columbeanu. Gestul lui a stârnit o mulțime de reacții

Publicat: 15 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Albu mesaj public pentru Irinel Columbeanu. Gestul lui a stârnit o mulțime de reacții
Cu acest prilej Mihai Albu a ținut să transmită un mesaj prietenului sau Irinel Columbeanu

Mihai Albu a fost încântat să vadă că Irinel Columbeanu a plecat la munte alături de prietenul său și nu a putut să nu îl felicite în mod public. Cu câteva zile în urmă, Irinel Columbeanu a avut parte de o surpriză extraordinară atunci când unul dintre prietenii săi de mult timp la dus într-o mică excursie la munte.

Fostul om de afaceri a trăit o mare fericire și nu a putut să nu împărtășească acest sentiment cu urmăritorii săi din mediul online, care i-au trimis o mulțime de mesaje. Printre cei care s-au grăbit să îl felicite se află și Mihai Albu.

Mihai Albu, mesaj public pentru Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a trecut prin momente dificile în ultimii ani, după ce a suferit pierderi atât în familie, cât și în ceea ce a obținut de-a lungul timpului și a fost nevoit să se mute într-un cămin de bătrâni. Chiar dacă credea că mulți dintre cei care care i-au fost prieteni l-au uitat, recent i s-a demonstrat contrariul. Sorin Mărcuș, unul dintre prietenii săi vechi, i-a făcut o mare bucurie și l-a dus într-o scurtă excursie la munte, fiind prima dată când fostul om de afaceri pleacă departe de căminul de bătrâni.

Irinel nu s-a putut abține și a distribuit câteva fotografii din excursie în care se poate vedea zâmbind și exprimând o mare fericire. Urmăritorii săi au observat acest lucru și au dorit să transmită câteva mesaje.

Printre cei care au lăsat comentarii la postarea sa se află și Mihai Albu, care a dorit să îl felicite pe Sorin pentru gestul pe care l-a făcut. Mesajul a fost a fost apreciat de mulți utilizatori de pe internet.

„Mă bucur tare, domnule Columbeanu! Jos pălăria pentru Sorin!”, a fost mesajul pe care Mihail Albu i l-a transmis lui Irinel Columbeanu.

Sorin Mărcuș, prietenul lui Irinel Columbeanu, l-a scos din azil

Oamenii au fost impresionați și l-au lăudat pe afacerist pentru gestul lui frumos. În imagini, Irinel apare savurând un ceai pe tarasa de la Nuba Chalet, iar mai apoi un platou cu bucate tradiționale, în interiorul unui restaurant. Cei doi au avut parte de momente minunate în Poiana Brașov.

„Azi e vorba despre el, un OM care DA, a greșit mult în viață și e conștient de asta, iar acum e singur și nu mai are pe nimeni, nu mai are nimic, doar pereții azilului. Prietenii care nu de mult făceau “cărare” la petrecerile lui majoritatea l-au uitat… deh, nu mai are nimic de oferit…Îmi amintesc când eu eram “mic” și el era “mare”, de multe ori mi-a deschis porțile casei lui și asta mă face să nu-l uit și să-i fiu recunoscător. Sănătate să ai, Iri, și liniște în suflet, atâtea zile cât Dumnezeu îți va da pe acest pământ!„, este mesajul emoționant scris de Sorin Mărcuș, prietenul lui Irinel Columbeanu, pe Instagram.

Cu acest prilej Mihai Albu a ținut să transmită un mesaj prietenului sau Irinel Columbeanu.

Adauga un comentariu