Cancan ultimă oră

Mihai Bendeac, mesaj neașteptat pentru Ilona Brezoianu, după ce i-a spus că ar lua-o de soție. I-a zis-o chiar de ziua ei

Publicat: 26 iun. 2022
Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac sunt prieteni buni, colegi la teatru și au multe amintiri care îi leagă

Ilona Brezoianu a împlinit duminică, 26 iunie, vârsta de 32 de ani, iar pentru că nu putea să rateze această ocazie specială pentru prietena și colega lui, Mihai Bendeac a ținut să îi transmită un mesaj așa cum doar el ar fi putut, original.

Mihai Bendeac, dezvăluire neașteptată de ziua Ilonei Brezoianu

Actorul a șocat pe toată lumea în urmă cu câteva zile, atunci când i-a declarat Ilonei public că ar lua-o de soție. Acum a comis-o din nou, tot în stilul său caracteristic. Mihai nu s-a mulțumit cu un singur mesaj de la mulți ani pentru colega lui, iar la scurt timp după ce l-a postat pe primul, a mai postat unul, unde i-a transmis și ce îi va cumpăra de ziua ei.

Se pare că cei doi urmează să se întâlnească la Oradea, în scurt timp, motiv pentru care Mihai Bendeac a făcut și o dezvăluire neștiută despre Ilona Brezoianu, chiar de ziua ei, care are legătură cu orașul în care merg pentru câteva zile: a spus public că actrița are niște frustrări din trecut.

„E ziua ei. Am renunțat demult la glumele tampite despre profilul ei de pe publi24 si alte rahaturi imature.

Acum o tratez ca pe o Regina (a OnlyFans-ului)… Te iubesc, fa! La mulți ani”, a scris actorul pe contul lui de Instagram.

Dar imediat după i-a transmis încă un mesaj, de data aceasta pe Story:

„Astăzi este ziua Ilonei și m-am tot gândit ce urare să-i fac și tot gândindu-mă mi-am dat seama că dacă mă gândesc prea mult risc să îi fac ceva artificial.

Te iubesc, fă, dă-te-n**** mea.

Ca și cadou de ziua ta, în primul rând, faptul că pentru următoarele 24 nu o să mă vezi pentru că eu plec cu mașina la Oradea, tu o să vii luni cu avionul, a nu mă vedea pe mine de ziua ta reprezintă deja un cadou, dar pentru că ai niște frustrări din trecut la Oradea o să merg cu tine în mall să îi iau o pereche de adidași”, a mai spus el pe Instagram.
Adauga un comentariu