Local

Mihai Cazacu, milionarul de la Loto, a murit. Afaceristul din Tg. Frumos avea 51 de ani

Publicat: 22 sept. 2023
_____ Vizualizări 25 Comentarii
Mihai Cazacu milionarul de la Loto a murit. Afaceristul din Tg. Frumos avea 51 de ani
Milionarul de la Loto 6 din 49 a murit

Milionarul de la Loto 6 din 49 a murit miercuri, 20 septembrie 2023, la vârsta de 51 de ani, la Constanța. Mihai Cazacu, afacerist din Tg. Frumos, a ajuns cunoscut după ce a câștigat în anul 2008 suma de 3,8 milioane de euro.

În Constanța, ieșeanul avea contracte pentru realizarea lucrărilor de construcții.

Vă aducem aminte că pe Mihai Cazacu l-a ajuns blestemul câştigurilor uşoare. Ieşeanul a pierdut toţi banii şi a fost condamnat şi la închisoare după ce a săvârşit mai multe infracţiuni.

Mihai Cazacu, numeroase probleme cu legea

Milionarul de la Loto a avut probleme cu Poliţia în anul 2013 după ce a fost prins băut la volan şi nu a vrut să sufle în aparatul etilotest. În cele din urmă, bărbatul a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice.

Mihai Cazacu avea o alcoolemie de 2,65 mg/l alcool pur în sânge. Potrivit specialiştilor, cazurile din literatură de specialitate arată că organismul uman cedează de la o alcoolemie de 2,5 mg/l alcool pur în sânge, iar individul poate intra în comă sau chiar deceda la o astfel de cantitate de alcool ingerată. Nu a fost cazul milionarului ieşean care, într-adevăr nu se putea ţine pe picioare, însă a găsit puterea de a se certa cu poliţiştii de la secţia 2, cei care l-au tras pe dreapta pentru un control de rutină.

„Nu, domnule, nu pot să fac test! Am probleme cu astmul, cu ceva. La spital merg, dar cu maşina mea. De unde ştiţi dumneavoastră că eu sunt într-o stare vădită de ebrietate? Şi dumneavoastră, dacă beţi mâine o bere, este posibil să emanaţi halena alcoolică, ca mine. Am consumat băuturi alcoolice. O jumătate de pahar de bere. Am să îmi sun avocatul”, a spus Mihai Cazacu la acea vreme.

De asemenea, Cazacu a avut mai multe firme care au fost implicate într-o reţea de evaziune fiscală. În acest context, Autoritatea Fiscală l-au băgat în 2019 în procedura insolventei. Societăţile care se ocupau în mod oficial de comerţ cu animale şi materiale de construcţii au rulat fictiv zeci de milioane de euro în doar câţiva ani, ceea ce a creat prejudicii uriaşe pentru bugetul statului. Reţeaua de evaziune fiscală a fost descoperită după ce firmă de construcţii deţinută de Mihai Cazacu a fost controlată de Fisc.

Comentarii
  • cu banii aia tataie…imi luam 100 de garsoniere (asigurate, bineinteles, pt toate asigurarile posibile!) si castigam aproape 20 000 euro pe luna…o tineam numai in excursii cu sotia….38.000 euro pe bucata X 100 garsoniere = 3.800.000 euro…..o bucata garsoniera aducea 200 euro minim chirie pe luna……asta faceam daca aveam banii aia……asta e……e un mare chin si mare stres sa ai firma in ziua de azi………

  • Lăsați-l să se odihnească în pace, nu-l mai pupați în cur și acum mort.Nu judecați voi pe nimeni,că nu aveți acest drept, pentru tot ce a făcut el a plătit nu voi, dobitocilor.

  • Mdea,babaciunea aia de socramie la 97 de ani joaca la pacanele si nu o mai inebuneste castigul.La cat e de vioaie trece 100 fara probleme.Mi a mancat sufletul zgripturoaica asta fara pereche in lume.M a facut la psihic din prima zi cand m am casatorit cu puturoasa mea.Mi a trebuit mama soacra..Asa imi trebuie daca am vrut nevasta frumoasa si stilata.Aviz amatorilor.

  • Si asta este stire de ce mai exact ?
    Un individ à murit, asa si?
    Nu are voie omul sa mai moara. Scrieti imediat voi articole de 2 lei de altfel.

  • @iesean
    septembrie 22, 2023 la 10:25

    ai nevastâ…frumoasă și stilatâ? Și soacra joacâ la păcănele? Mintî de îngheață apele. Nevasta ta vinde pitrinjel în piața Nicolina direct de pe trotuar. Iar tu bei banii, ăia puțini pe care ea îi adună cu sudoarea mânii …ca doar face hand job 🤭

  • Asa, asa, dar pentru ca esti sarac si prost dar visator, nu te poate opri nimeni sa visezi cu ochii deschisi la “ce-ar fi fost daca..”. …Daca nu ai fi sarac si prost

  • Cand nu esti serios si inteligent, uite ce valoare are viata si sanatatea si familia si credinta. A avut bani multi, nu s-a multumit, a vrut mai mult. Si altii ai patit la fel. Mai bine bani mai putini dar in viata cu strictul necesar.

  • @@@Ciolacu, daca tot esti socru mare, as vrea sa o regulez pe nor-ta….. si de ce nu pe ficior-tu!!!! Da nu in cwr, tot in gurita

  • L-au tepuit de sute de mii de euro familia Năstasa Carmen si Viorel din Iași. Acum Năstasa Carmen are o patiserie din acei bani făcută vis a vis de Moară de Foc , Carmen se numește și este pe numele băiatului ei Năstasa Robert ce este doctor la Spiridon. Au mașini noi, apartamente, toate luate cu banii bietului om. A murit de inima rea din cauza teparilor ce l_au băgat în pământ.

  • L-au tepuit de sute de mii de euro familia Năstasa Carmen si Viorel din Iași. Acum Năstasa Carmen are o patiserie din acei bani făcută vis a vis de Moară de Foc , Carmen se numește și este pe numele băiatului ei Năstasa Robert ce este doctor la Spiridon. Au mașini noi, apartamente, toate luate cu banii bietului om. A murit de inima rea din cauza teparilor ce l_au băgat în pământ.

  • Lorena,…2.5 la mie nu stiu cat trebuie sa bei si ce , dar stiu 0.98 in aer si 2.15 sange : 5 doze bere si cca 1 l vin consumate intre orele 4- 10…apoi somn iar la orele 16 aveam valorile de mai sus ! Bineînțeles ca ” mi- am luat-o ” , dar ca sa nu mai am probleme ,de atunci n-am mai bagat si nu voi mai baga in veci ,picătura de alcool in fizicul meu! Jur 🤞

  • Laura,

    Pentru o bere de 500 mL cu 5% alcoolemie, la o greutate de 80 kg, pentru un barbat, vom avea A = 5%*500 = 25, iar C = (25 / 80) * ,7 = 0,22 in aerul expirat
    Deci omul avea cel putin o sticla de vodca de vreo 750 de ML

  • Pt Galata
    In principiu, rationamentul e corect, insa se vee treaba ca nu prea stii din practica ci doar din teorie! Ai idee ce stricaciuni, cat trebuie sa investesti in mobila, electrocasnice, aparatura etc., reparatii, contabil, instalator, electrician (ca la atatea apartamente nu iti permiti sa nu ai!) declaratii Fisc etc? Ai idee cu cat te impoziteaza statul cu toate ca nu te-a ajutat cu absolut nimic? Nu mai exista nici o deducere, este pe 100%. Fa un calcul si sa vezi ce zile „usoare” o sa ai….Pare, la prima vedere dar..practica ne omoara!

Adauga un comentariu