Actualitate

Primarul Mihai Chirica, la BZI LIVE: Am scăpat de cea mai proastă Guvernare dintre toate. Agenda externă s-a schimbat de astăzi

Publicat: 10 oct. 2019

Edilul Mihai Chirica a vorbit despre moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, moţiune care a dus la căderea Executivului condus de Viorica Dancila. Edilul municipiului Iaşi a arătat cum Guvernul PSD s-a îngropat singur şi cum s-a ajuns la un val de ură împotriva partidului care a guvernat până recent. „Nu trebuie să avem aşteptări ca de la o minune, dar cu siguranţă se vor lua măsurile necesare ca procesul de degradare să înceteze şi să începem un proces de relansare economică. Aşteptările sunt destul de mari. Noul Guvern trebuie să aducă încredere să arate ca instituţiile se reechilibrează. Sigur, e bine şi e rău pentru câştigătorii moţiunii.

Mihai Chirica a vorbit despre moţiunea La fel şi pentru PSD.
Nu se întâmplă mare lucru pe scenă politică. Liviu Dragnea a reuşit să distrugă totul. Era o cutumă, că dacă România se tulbura vine PSD şi le pune pe linia de plutire. Este cea mai proastă guvernare dintre toate guvernările.

Mihai Chirica a vorbit despre moţiunea A reuşit să distrugă şi acest mit, e foarte grav pentru toată formaţiunea.

Nu toţi de acolo sunt răi. Au creat dezechilibre vizibile, însă acum totul este istorie. Trăiască noul Guvern, să-i dea Dumnezeu înţelepciune să ducă lucrurile mai departe. Aproape necredibil ce s-a întâmplat, pe raţiune politică PNL face un pas primejdios.

Nu trebuie să intrăm în pericolul Ciolos. I-a ridicat foarte multe mingi la fileu lui Liviu Dragnea. Cred că vremea poeziei cu bunul samaritean a trecut”, a arătat edilul Mihai Chirica la BZI LIVE. Primarul Iaşului a făcut o paralelă între Viorica Dancila şi Klaus Iohannis

„Nu mai zic nimic de doamna Dancila. Ce treabă are ea cu preşedintele? Cine te pune să îţi dai aliaţii afară, să îţi schimbi premierul la jumătate de an. Preşedintele Iohannis a fost prea permisiv, le-a lăsat toate şansele să-şi ducă planul de guvernare la bun sfârşit.

Avem o listă lungă şi la alegerile prezidenţiale, avem ce alege, avem însă şi termen de comparaţie între candidaţi. Este de unde alege, sunt oameni echilibraţi.

Eu am ales, am decis să merg cu Klaus Iohannis pentrue chilibru şi stabilitate. Suntem oameni raţionali şi facem asta cu Klaus Iohannis.

Speranţa mea este să se păstreze echilibrul, nu mai este nevoie de vreun cutremur politic. Cred că de astăzi agenda externă s-a schimbat, ratingul de ţară va creşte”, a mai spus Mihai Chirica.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit