Actualitate

Mihai Chirica despre Marius Bodea: ”Din punct de vedere politic el este gata”

Publicat: 10 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Chirica despre Marius Bodea Din punct de vedere politic el este gata

Aflat în studioul BZI LIVE, edilul Mihai Chirica a arătat că luptă pentru alegerile locale de anul următor este din ce în ce mai clară. Primarul municipiuluI Iaşi a arătat că va candida cu siguranţă pentru un nou mandat la Palatul Roznovanu pentru a putea continua proiectele demarate în tot oraşul.

Pe de altă parte, Mihai Chirica a făcut o referire şi la deputatul scandalagiu Marius Bodea, veşnicul aspirant la funcţia de primar, cel care a ajuns să arunce cu noroi în activitatea autorităţii locale ori d ecate ori are ocazia.

„Voi candida pentru un nou mandat. Probabil că trebuie să candidez pentru a termina ce am început. Sunt multe proiecte care au fost începute şi care au câştigat încrederea ieşenilor şi trebuie duse la bun sfârşit. Nu pot să repar ceea ce s-a stricat de-a lungul timpului. Nu vorbesc de greaua moştenire. Deputatul Marius Bodea este veşnicul candidat şi permanentul pierzător.

El rămâne în continuare probabil candidat, nu mai pot pune mâna în foc pentru asta. Lucrările astea se văd de la distanţă foarte mare,. nu are substanţa. Oamenii nu mai cred în cei fără substanţă. E ca un televizor deschis fără sonor.

Are o dorinţă care depăşeşte raţiunea.
Ţi-ai atinşi nivelul maxim de suficientă pe toate palierele unde a acţionat, prefect, director aeroport, parlamentar. A scos cel mai mic scor din istoria partidului la europarlamentare. Din punct d evedere politic părerea mea persoanala cred că e gata”

Adauga un comentariu