Local

Mihai Chirica îi demontează pe Marius Bodea şi Cristian Adomniței: Ţinta lui Bodea a fost mediul de afaceri ieşean

Publicat: 19 feb. 2020

Prezent în studioul BZI LIVE, edilul Mihai Chirica a făcut o serie de declaraţii în EXCLUSIVITATE. Acesta s-a arătat mâhnit de postarea inculpatului Cristian Adomnitei şi spune că nu poate comentă starea psihic-emotionala a nimănui

”Nu pot comenta starea psihic-emotionala a nimănui. Eu pot să comentez dintr-un singur context. Răzvan Timofciuc i-a fost consilier lui Cristian Adomnitei, acesta a avut un rol determinant în dosarul lui Adomnitei. Fratele lui Timofciuc este consilierul lui Marius Bodea, lucrurile se petrec în familie. Cel mai grav e că eu îmi permit să cochetez cu orice partid, sunt un bărbat liber, necăsătorit politic, pe când dumnealui nu îşi poate permite să cocheteze cu alte partide, aşa cum o face acum. Acest lucru releva un caracter îndoielnic. Subiectul pentru mine a luat sfârşit. Îmi pare rău că Adomnitei a avut o aşa reacţie. Am citit-o cu întristare. E mai cinstit să pui mâna pe telefon şi să întrebi.” a afirmat Mihai Chirica în EXCLUSIVITATE pentru BZI LIVE.

În altă ordine de idei, Mihai Chirica l-a sancţionat pe Marius Bodea spunând despre acesta ca a catalogat mii de ieşeni ca fiind mafioţi:

”Frustrarea lui Marius Bodea are ca următoarea traducere: Eu mă duc să devin preşedintele Asociaţiei de proprietari Gară şi mă duc să rezolv problemele Asociaţiei din Nicolina. Ocupă-te de deputăţie, confirma că poţi face ceva, nu poţi să te duci să iei bani de la stat, să devii deputat şi singura ta ţinta este mediul de afaceri ieşean. Nu a lovit în mine, eu stau mai bine în sondaje decât stăteam mai bine în 2016, înainte de alegeri. A lovit în marea masă a investitorilor care au fost calificaţi drep mafioţi. Oameniii au creat câteva mii de locuinţe. Acolo stau oameni, tineri. Eu cum mă simt dacă sunt cumpărătorul de bună credinţă a unei locuinţe şi sunt catalogat că drept mafiot? Nu e fair” a menţionat Mihai Chirica.

Comentarii
Adauga un comentariu