Mihai Dragomir a câștigat „Chefi la cuțite”, sezonul 13. În urmă cu șase ani a fost eliminat din bootcamp

16 mai 2024, 10:02,
BZI.ro, în Cancan

Mihai Dragomir este cel care a câștigat show-ul culinar „Chefi la cuțite”, sezonul 13, finala fiind difuzată miercuri, 15 mai. Acesta și-a văzut visul împlinit după șase ani, când a intrat prima dată în platoul emisiunii. Mihai Dragomir a fost mândru de faptul că a reușit să gătească pe măsura așteptărilor juraților.

Sezonul 13 al emisiunii „Chefi la cuțite” a luat sfârșit! Din mii de concurenți, Mihai Dragomir a reușit să obțină premiul cel mare al acestui sezon. Finalistul a obținut titlul la care a visat de șașe ani, când a intrat prima dată în platoul show-ului culinar. Iată, însă, că munca și devotamentul au dat roade!

Mihai Dragomir a câștigat „Chefi la cuțite”, sezonul 13

Mihai Dragomir a câștigat marele premiu al sezonului 13 și pleacă acasă cu 30.000 euro! Concurentul a fost copleșit de emoții când și-a auzit numele în momentul în care Irina Fodor a anunțat câștigătorul. Iată cum a reacționat și ce gest a făcut!

Mihai Dragomir a ajuns în platoul Chefi la cuțite cu o dedicație ieșită din comun, iar evoluția sa a fost fulminantă. Încă din prima ediție în care a apărut l-a convins pe Ștefan Popescu că merită să primească din partea lui cuțitul de aur. Cheful a avut foarte mare încredere în el și în abilitățile pe care le are.

În momentul în care și-a auzit numele, Mihai Dragomir și-a luat în brațe echipa, inclusiv pe Alexandru Sautner, care a fost în culmea fericirii. Imaginile sunt emoționante și exprimă fericirea pe care a simțit-o concurentul. După ani întregi de muncă, acesta a ajuns în momentul la care a visat.

„Chef Mihai Dragomir. Toată munca pe care am depus-o, de acum șase ani de când am fost eliminat din bootcamp, am muncit pentru acest titlu”, a declarat Mihai Dragomir, la Chefi la cuțite.

Un concurent cu un potențial uriaș

Chef Ștefan Popescu, unul dintre cei patru jurați, i-a oferit cuțitul său de aur în etapa de preselecții. La acel moment, cheful a văzut un potențial uriaș în acest concurent și nu s-a înșelat deloc. Mihai Dragomir a fost mândru de rezultatele pe care le-a avut în marea finală și de faptul că a reușit să gătească pe măsura așteptărilor juraților care i-au degustat preparatele.

„Omul a venit aici să gătească și a făcut-o bine! Bravo, Mihai! Am crezut în omul acesta de la început și a câștigat! Trăiesc o bucurie enormă. L-am luat în brațe. Sunt fericit”, a spus chef Ștefan Popescu, după finala „Chefi la cuțite”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *