Actualitate

Mihai Fifor, despre cele două „dezbateri“: „Una reală, cu Viorica Dăncilă și o mascaradă, cu Iohannis“

Publicat: 20 nov. 2019

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a făcut o paralelă între cele două „dezbateri” de marţi seara. Fifor consideră că discuţia Vioricăi Dăncilă cu presa a fost „una reală”, în vreme ce evenimentul lui Iohannis a fost „o mascaradă”.

„Am avut până la urmă două dezbateri: una reală, cu Viorica Dăncilă și o mascaradă, cu Iohannis. Una în care Viorica Dancila nu a evitat pe nimeni și a răspuns la toate întrebările și o scenetă proastă, regizată, controlată, cenzurată, ca să iasă bine pentru Iubitul Conducător.

Una cu o presă normală care și-a făcut datoria. Și alta cu jurnaliști „instruiți” de Cotroceni în prealabil. Partea bună e că am aflat cum ar arăta România dacă ar fi condusă de fiecare dintre cei doi candidați.

Putem avea o Românie condusă de un președinte viu, autentic. Cu calitățile și defectele sale reale, care nu evită pe nimeni. Și care își dorește o națiune unită, o tara pentru toti romanii sau o Românie condusă de o poză, de un robot, de un președinte fake, care vrea o națiune dezbinată, o tară golită de cei incomozi, în care totul e controlat și cenzurat.

Putem avea o democrație cu o presă liberă și eficientă sau ne putem întoarce la alte timpuri când presa era doar o unealtă a regimului de la putere. Voi în ce țară doriți să trăiți? Într-o Românie libera si democratică sau într-o țară a fricii, intoarsă in negura zilelor de dinainte de 1989?”, scrie Mihai Fifor pe Facebook.loading...

Comentarii
  • Gauleiterul si-a tras ranjind o ge-n-i-a-l-a si in-te-re-sa-n-t-a (doar pentru neuronul lui singuratic) dezbatere(!?) cu propria-i persoana de tradator si vanzator de tara, arogant, incompetent, carpa bruxeleza si hot de case. Exact pe gustul idiotilor si spalatilor pe creier care vor vota neconditionat (chiar daca ranjitul s-ar urina in capul lor) acest sinistru personaj si care vor intra si ei in randul tradatorilor si vanzatorilor de tara. Heil!

Adauga un comentariu