National

Mihai Fifor: Între Iohannis şi Putin nu există nicio deosebire

Publicat: 19 nov. 2019

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a comparat preşedintele României cu preşedintele Rusiei. Comparaţia a făcut referire la modul în care aleg Vladimir Putin și Klaus Iohannis să comunice cu presa.

Fifor se întreabă retoric dacă există o deosebire între cei doi lideri. Fifor ține să menţioneze că liderul de la Kremlin își alege pe sprânceană jurnaliștii de la conferința organizată anual. Acest fapt este la fel şi pentru liderul de la Bucureşti.

Vladimir Putin a oferit presei americane interviuri unor jurnaliști sau oameni de televiziune precum: Megyn Kelly, Chris Wallace, Oliver Stone sau Charlie Roşe.

„În 2018, în campania pentru alegerile prezidențiale, Vladimir Putin nu a participat la nicio dezbatere cu contracandidații săi. Exact ca Iohannis! În fiecare an, Putin organizează o „dezbatere” cu cetățenii, în care întrebările sunt trimise dinainte și atent selectate. Exact cum face Iohannis în această campanie. Tot la sfârșit de an, Putin face o „dezbatere” maraton cu jurnaliștii.

Dintre cei peste 1.700 de ziariști, doar doi-trei sunt de la presa internațională. În rest intră doar cei aleși pe sprânceană de Kremlin. Exact ca la marea dezbatere de azi a lui Iohannis. Nu vă întreb, prin urmare, câte asemănări sunt între Putin și Iohannis. Vă întreb altceva: există vreo deosebire?”, a precizat Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.loading...

Comentarii
  • Bietul Fifor nu se dezminte, da cu bata in balta cand toti se oglindesc in ea.
    Le mai si nimereste cate odata dar multe merg ca oistea’n gard.
    Pai daca Iohanis era ca Putin Romania nu mai era o kolonie, ar fi fost un stat cu adevarat indpendent si SUVERAN.
    Nu mai colectam fierul vechi MADE USA pentru armata, cu banii negasiti de guvernul inept si caricatural al mandolinistului Orban.
    Bietul Fifor nici nu isi da seama unde traieste si ce inseamna cu adevarat un presedinte PATRIOT.

Adauga un comentariu