National

Mihai Gâdea a dispărut de la Antena 3! Ce s-a întâmplat cu realizatorul emisiunii „Sinteza Zilei”

Publicat: 28 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Gâdea a dispărut de la Antena 3 Ce s-a întâmplat cu realizatorul emisiunii Sinteza Zilei
Mihai Gâdea a dispărut de la Antena 3

Mihai Gâdea a dispărut de la Antena 3. În ultimele săptămâni, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 nu a mai apărut pe micile ecrane. Fanii care urmăresc emisiunea şi-au imaginat că este plecat în concediu. Chiar şi aşa, întrebările au început să apară.

Mihai Gâdea a dispărut de la Antena 3! Ce s-a întâmplat cu realizatorul emisiunii „Sinteza Zilei”

Mihai Gâdea nu a mai apărut pe micile ecrane de câteva săptămâni. Cei care îl urmăresc seara se seara la Sinteza Zilei şi-au imaginat că realizatorul TV este în concediu, dar întrebările au început să apară. Consultantul politic George Râpă a scris pe pagina sa de Facebook că „Mihai Gâdea îşi luă concediu cel mai mult două săptămâni.”

„Ştiu că v-a scăpat treaba asta, dar de asta sunt eu aici. Mihai Gâdea, vedeta postului A3, nu a mai apărut pe sticlă de aproximativ o lună. O sursă din A3 îmi spune că în ultimii 10 ani nu a lipsit niciodată atât de mult şi că cel mai mult isia lua concediu 2 săptămâni.

Lipsa lui e cu atât mai ciudată cu cât suntem la o lună de alegerile locale şi deja în pregătirea parlamentarelor. Adică fix perioada în care cresc ratingurile. Şi conturile. Aceeaşi sursă îmi spune că nici măcar la nivelul managementului din A3 nu se ştie nimic şi că oamenii sunt îngrijoraţi. Există însă două teorii, ambele cu parfum de credibilitate.

1. S-a certat cu familia Voiculescu.
2. S-a certat cu Adrian Ursu, cel care de ceva vreme este no. 1 în post. În locul lui Gâdea. Până acum, treaba stătea aşa: Ursu decidea tot de dimineaţă până la 19:00, iar după 19:00 politica editorială era făcută de Gâdea. Doar că ceva s-a întâmplat şi Mihaita a ieşit din peisaj”, a scris George Râpă pe pagina sa de socializare.

Cum arată fiica lui Mihai Gâdea. Tânăra a împlinit 18 ani

Cunoscutul realizator de emisiuni TV este împlinit şi pe plan profesional, dar şi familial. Acesta şi soţia sa, Agatha Kundri, au împreună o fată care recent a împlinit 18 ani.

Sărbătoare în familia cunoscutului prezentator de televiziune Mihai Gâdea! Fiica sa a împlinit recent 18 ani. Iar la majorat vedetă de televiziune i-a pregătit o surpriză muzicală fiicei sale, care tocmai ce a devenit adult. Mai mult, realizatorul TV a postat şi un mesaj pe reţelele de socializare.

Mihai Gâdea este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune. Pe cât de popular este acesta, pe atât de discret este cu viaţa personală. Familia sa a fost expusă mediatic în foarte puţine ocazii, iar soţia lui a apărut la evenimente publice doar de câteva ori.

Cum arată fiica lui Mihai Gâdea

Recet, fiica lui Mihai Gâdea, Karina Maisha, a împlinit 18 ani şi vedeta Antena 3 i-a pregătit o surpriză specială. Un moment de karaoke prin care i-a spus, în versuri, cât de mult o iubeşte. Chiar dacă nu pare, Mihai Gâdea chiar are voce melodioasă. S-a văzut chiar în seara majoratului fiicei sale, când a avut un moment artistic. Prezentatorul de televiziune a interpretat piesa „Can’t Help Falling în Love” a lui Elvis Presley. Astfel, i-a spus în versuri fiicei sale cât de mult o iubeşte.

Talentul artistic al lui Mihai Gâdea a fost moştenit de fiica sa, care s-a alăturat la un moment dat acestuia în momentul de karaoke. Karina Maisha a dus talentul moştenit de tatăl sau mai departe. Tânăra a postat pe YouTube mai multe melodii interpretate foarte bine de ea.

Mihai Gâdea a postat pe Instagram două fotografii cu fiica sa şi a scris în dreptul lor „18! La mulţi ani, Dragostea mea!”. Mihai Gâdea este căsătorit cu Agatha Kundri, fiica unui pastor adventist din Timişoara. Cei doi sunt căsătoriţi de 17 ani.

Adauga un comentariu