Cancan

Mihai Gâdea este în doliu.  “Un om de care eram extrem de legați a murit de Covid”

Publicat: 28 oct. 2020
Mihai Gadea in lacrimi
Mihai Gâdea este în doliu. Un prieten extrem de apropiat al tatălui său s-a stins din viață din cauza SARS-CoV-2.

Mihai Gâdea este în doliu. Un prieten extrem de apropiat al tatălui său s-a stins din viață din cauza SARS-CoV-2. Prezentatorul de la Antena 3 a spus câteva detalii emoționante despre pierderea suferită și, ulterior, a făcut declarații fulminante la adresa Ralucăi Turcan.

Este doliu în familia lui Mihai Gâdea după ce un apropiat, stabilit în SUA, a fost răpus de noul coronavirus.

Mihai Gâdea este în doliu.“Era una dintre cele mai mari bucurii în copilărie”

În cadrul emisiunii “Sinteza Zilei”, pe care o prezinta la Antena3, i-a adus un ultim omagiu. Statele Unite ale Americii este cel mai afectat stat din lume de pandemia de coronavirus; bilanțul bolnavilor de COVID-19 a ajuns la 9.038.030 de persoane, iar 232.084 de oameni și-au pierdut viața după ce au fost testați pozitiv.

“Într-o zi, sora mea cea mai mare îmi trimite o informație despre unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui meu care a murit infectat cu COVID. Eu nu-l mai văzusem de niște ani de zile – era una dintre cele mai mari bucurii în copilărie. Plecase în America și când venea după Revoluție… «Wow, venea Mircea» . Pentru noi, un om de care suntem extrem de legați. Și am întrebat ce s-a întâmplat cu el, dacă era cumva bolnav. Și sora mea îmi trimite o fotografie recentă cu el, arăta impecabil, arăta că un actor. Deci, eu știu oameni care au murit, dar vedeți dvs. una e una, alta e alta”, a mărturisit prezentatorul azi-noapte la “Sinteza Zilei”.

Mihai Gâdea, revoltat la adresa vicepremierului Raluca Turcan

Mihai Gâdea a dezvăluit că el nu își îmbrățișează părinții atunci când se vede cu ei și poartă pe tot parcursul întâlnirii masca de protecție, pentru că nu își dorește să riște nicio secundă viața lor. Moderatorul a fost extrem de acid la adresa Ralucăi Turcan care a îndemnat oamenii să sesizeze Poliţia în cazul în care vecinii organizează evenimente private cu participarea mai multor persoane decât prevăd reglementările guvernului pentru situația actuală de pandemie.

“Eu port mască oriunde mă duc, am grijă de mine, de cei dragi. Eu, când mă întâlnesc cu părinții mei, pe care aș vrea să-i iau în brațe, stau cu mască pe gură și stau la un pic de distanță, pentru că eu am o expunere mai mare, pot să mă infectez și nu vreau să infectez pe nimeni. Eu respect toate lucrurile acestea și toți oamenii respectă lucrurile acestea, dar ajunge cu bătaia de joc! Ajunge cu gradul de conformare! Ajunge cu Raluca Turcan care dă ordine să se toarne oamenii între ei!

Ajunge cu batjocorirea lui Dan Bittman și a tuturor acelora care au o altă poziție. Eu nu sunt de acord cu tot ce spune Dan Bittman, dar el are dreptul să vorbească într-o țară liberă. Ajunge cu această bătaie de joc: «Nu vă lăsăm să vă întâlniți la o ceremonie religioasă». Cum să fii tu în situația să dictezi cuiva în cine să creadă, în ce să creadă?”, a mai declarat directorul Antena 1 în cadrul propriei emisiuni.

Ludovic Orban, despre un lockdown total în România

Ludovic Orban, premierul României, a transmis că nu se dorește izolarea populației la domiciliu. Acesta a precizat că economia României trebuie protejată.

“Nu avem în discuții o astfel de eventualitate în momentul de față. Noi am adoptat un set de măsuri care țin cont de modul de transmitere a virusului și așteptăm să vedem eficiența acestor măsuri. Din punctul nostru de vedere, cu cât mai mulți români respectă regulile de protecție sanitară, cu atât viața poate fi mai normală.

Și obiectivul nostru este să nu afectăm economia în niciun fel, să asigurăm funcționarea economiei, să luăm cât mai puține măsuri de restricționare și ne dorim că oamenii să aibă o viață cât mai aproape de normal.

Dar, repet, cu condiția respectării normelor de protecție a sănătății, care sunt simple, nu sunt complicate; portul măștii, igiena sanitără, păstrarea unei distanțe fizice de protecție sanitară, evitarea atingerii unor obiecte pe care le ating alții și dezinfectarea mâinilor după atingerea unor astfel de obiecte.

Lucrurile nu sunt foarte complicate, dacă oamenii respectă regulile riscul de transmitere se diminuează drastic și nu este nevoie să luăm alte măsuri de restricție”, a afirmat Orban.

Adauga un comentariu