Cancan

Mihai Gâdea o face praf pe Irina Rimes: „Să se uite în gura ei”

Publicat: 20 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Momentul în care Irina Rimes a fost desemnată ambasadoarea Zilei Naționale Constantin Brâncuși a fost unul inedit și surprinzător pentru toată lumea. Dacă tinerii care îi ascultă piesele s-au bucurat pentru realizarea artistei, alții nu au ezitat să spună că Rimes nu era cea mai potrivită alegere pentru un asemenea rol.

După ce Irina Rimes a fost desemnată ambasadoarea Zilei Naționale Costantin Brâncuși, mai multe persoane publice și-au spus părerea despre alegerea pe care a făcut-o Ministerul Culturii. Printre acestea se numără și Mihai Gâdea, căci celebrul moderator de la Antena 3 nu s-a ferit să o facă praf pe artistă și să spună cine ar fi fost potrivit pentru a avea acest rol.

Mihai Gâdea susține că Irina Rimes nu este capabilă să aibă un asemenea rol, mai ales din cauza faptului că ambasadorul Zilei Naționale Constantin Brâncuși ar trebui să le vorbească tinerilor din noua generație despre cultură. Prezentatorul susține că cea mai potrivită pentru această funcție ar fi fost Alexandra Nechita, o tânără care este considerată un adevărat geniu. Aceasta este o pictoriță de succes, iar tablourile sale se regăsesc în sute de muzee din întreaga lume. Mai mult, Alexandrei i se spune „Micuța Picasso”.

„Vrei să comunici cu tinerii, acesta a fost scopul ministrului Culturii, care a fost unul corect, însă cum ajungi la ei? Ajungi la ei prin intermediul unor personalități capabile! Irina Rimes poate foarte bine să îi invite la un astfel de eveniment. Toată această acțiune de comunicare are la bază un om extrem de carismatic, tânăr, care poate să fie chiar un geniu! Un geniu recunoscut la nivel global, în această zonă a artei!’

‘Mai mult decât atât, toată planeta trebuie să se uite în gura persoanei respective atunci când vorbește sau prin lucrurile pe care le face în acest domeniu. Eu acum încep să vă descriu persoana. Este atât de carismatică și de cunoscută încât cea mai mare companie din lume de băuturi răcoritoare a ales-o într-o reclamă deoarece ei, din punct de vedere comercial, vor să ajungă la tineri, ca să le vorbească despre băutura lor!

Există o astfel de persoană. Nu locuiește în România, dar este socotită absolut un geniu, fiind numită ‘Micuța Picasso’! Cred că astăzi ar fi putut să vorbească tinerilor (n.r despre Brâncuși) într-un mod remarcabil! Cum ar fi fost să se organizeze un eveniment major cu o persoană, care știe să vorbească pe limba lor, care știe să ofere lucruri despre Brâncuși ca nimeni altcineva! Nu astfel de prostii organizate astăzi la Târgu Jiu.’

Este vorba despre Alexandra Nechita! Televiziunile și presa globală vorbesc despre ea ca fiind un geniu! Este un geniu și îl adoră pe Brâncuși! Din păcate, și astăzi a fost umilit! De Brâncuși ne batem joc ca țară dintotdeauna! Cred că Alexandra Nechita ar fi fost cea mai potrivită pentru această zi! Nu știu dacă a cautat-o cineva! Nu am văzut! Am ratat-o încă o dată!” a menționat Mihai Gâdea, în cadrul emisiunii sale, Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Adauga un comentariu