Cancan ultimă oră

Mihai Mitoșeru iubește din nou! Prezentatorul TV a făcut primele declarații despre noua lui iubită

Publicat: 27 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Mitoșeru iubește din nou Prezentatorul TV a făcut primele declarații despre noua lui iubită
Mihai Mitoșeru iubește din nou

Mihai Mitoșeru a divorțat de Noemi în urmă cu trei ani, iar de atunci prezentatorul TV a încercat să fie cât se poate de discret în ceea ce privește viața sa personală. Până acum nu s-au știut foarte multe lucruri în acest sens, însă Mihai Mitoșeru a ales să spună lucrurilor pe nume.

În cadrul unui interviu cordat recent jurnaliștilor de la playtech.ro, prezentatorul a dezvăluit că în viața lui a intrat o femeie care l-a făcut să creadă din nou în iubire.

Mihai Mitoșeru este într-o nouă relație

Mihai Mitoșeru este pregătit să își refacă viață după divorțul de fosta sa soție, Noemi. Acesta a vorbit, de-a lungul timpului, despre cum și-ar dori să fie partenera sa, iar acum se pare că a și întâlnit-o. Ei bine, în viața lui există de puțin timp o femeie exact așa cum a visat.

„Cred că îmi doresc mult și puțin. Îmi doresc puțin, în sensul că vreau o fată normală, dar pare că vreau mult în perioada asta. Chiar am cunoscut de curând pe cineva și e prea ok, prea normală, prea cuminte. Mă tot gândesc că trebuie să îi caut un defect. Trebuie să aibă un defect, că e prea ok! Pare prea ok. Ne vedem de vreo 2 săptămâni, habar nu am ce va fi, dar e cum aș vrea eu o femeie să fie.

Habar nu am, timpul o să ne demonstreze ce se va întâmpla mai departe”, a declarat Mihai Mitoșeru, pentru sursa amintită.

Mihai Mitoșeru își dorește să se căsătorească

Mihai Mitoșeru a spus că vrea să se căsătorească, deși a divorțat în trecut.

„Nunta mea o să fie cum vreau eu și cum vrea ea. Cum o să vrea ea, care o să fie ea. Vreau să fac o nuntă, chiar dacă am divorțat, nu sunt din acela care zic că nu mă mai însor, din contră, vreau să mă însor, vreau să fac nuntă”, a adăugat Mihai Mitoșeru.

Adauga un comentariu