Cancan

Mihai Neșu a primit o veste devastatoare

Publicat: 07 iul. 2020

Mihai Neșu a mai primit o veste proastă după ce unul dintre apropiații săi a murit prematur, la 28 de ani, din cauza unei boli necruțătoare.

Mihai Neșu și-a mai pierdut un apropiat. Fostul fotbalist, care a trecut printr-o mulțime de drame în ultimii zece ani, a fost anunțat că un colaborator de la fundația sa a murit la doar 28 de ani.

Vasile Balc a murit de leucemie. Ce mesaj a postat Mihai Neșu

Drama lui Vasile Bâlc a început în decembrie 2019, când a fost diagnosticat cu leucemie. În ciuda suportului financiar și medical, tânărul nu a mai putut fi salvat.

„Dragi prieteni,

Vasile cutezatorul, creativul, colegul si prietenul nostru, Vasile cel plin de viata, care era mereu atat de dornic sa cunoasca lumea, sa calatoreasca, Vasile cel sensibil, asa cum l-am cunoscut noi, cu multa dragoste pentru copii, Vasile ne priveste acum de sus, din inaltimi, vede de-acolo locuri pe care nu a apucat sa le vada. Vasile e un suflet frumos, asa l-am cunoscut, un om vesel, darnic, puternic, care a vrut sa lupte pana in ultima clipa pentru viata. Ne-a dat o lectie de viata.

Stim ca de acolo de sus va fi cu noi, cu toti cei ai fundatiei, cu toti cei dragi ai lui, in toate locurile in care a fost si pe care ar mai fi vrut sa le vada.

Vasile, ne bucuram ca te-am cunoscut, ca ne-a intalnit Dumnezeu! Te-am indragit maxim 🙂 Iti multumim pentru tot. Dumnezeu sa te primeasca in Rai! Vei fi pentru totdeauna in sufletele noastre.

Vasile a plecat in urma cu cateva minute dintre noi. Va multumim pentru toate gandurile bune.

Cu ochii lui buni, lipsit de durere, ne va privi de sus”, a scris Mihai Neşu.

Adauga un comentariu