Sport

Mihai Stoica revine la FCSB. Este o chestiune de zile până va fi făcut anunțul oficial

Publicat: 16 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Stoica revine la FCSB. Este o chestiune de zile până va fi făcut anunțul oficial

Mihai Stoica va reveni la FCSB. Odată cu plecarea lui Narcis Răducan, roș-albaștrii au rămas fără un om important în conducere, dar nu pentru mult timp. Puțin peste 3 luni a rezistat Meme departe de echipa lui Gigi Becali, deși în acest timp a tot discutat cu patronul vicecampioanei.

Este doar o chestiune de timp până când MM Stoica și Gigi Becali vor anunța faptul că au reluat colaborarea. Fostul director sportiv a fost vineri, 15 noiembrie, la baza de pregătire a echipei, din Berceni.
Mihai Stoica a plecat de la FCSB la începutul lunii august și a fost imediat înlocuit de Gigi Becali cu Narcis Răducan. Acesta din urmă a părăsit echipa, după ce finanțatorul i-a reproșat că nu este mulțumit de el.

Gigi Becali anunța că nu se pune problema unei reveniri

Becali susținea în urmă cu aproximativ o săptămână că MM nu va reveni la echipă, cel puțin în acest moment.

„Nu se pune porblema să vină acum Meme, deși recunosc că am vorbit și vorbesc în continuare cu Mihai. El este fratele meu mai mic și face parte din familia noastră a Stelei”, a anunțat Becali.

De altfel, și Mihai Stoica anunța în urmă cu ceva mai mult de o săptămână că nu se pune problema unei reveniri, cel puțin deocamdată. Mihai Stoica a plecat de la FCSB la începutul lunii august. Anunțul a fost făcut atunci de Gigi Becali, care a explicat și care sunt motivele pentru care oficialul nu a mai vrut să continue la vicecampioană.

„Meme a plecat și el. E prietenul meu, dar a plecat. Nu putem numi demisia. A zis că o perioadă vrea să se retragă. Vrea o perioadă de liniște, de relaxare. Nu mai stă pe bancă. El nu mai vrea. Nu se mai duce în cantonamente. I-am zis că vorbim peste o lună să îi dau primă de calificare în grupe. Nu se schimbă nimic între noi. Vrea o perioadă de liniște. E moment greu”, spunea Gigi Becali.

Mihai Stoica a avut două mandate la echipa finanțată de Gigi Becali. Prima dată, MM a ocupat funcția de manager general în perioada 2002-2007, după care a plecat și a revenit în 2010.
Fostul oficial al roș-albaștrilor are în palmares cu echipa lui Gigi Becali 4 titluri de campion: 2005, 2006, 2012 și 2013.

Adauga un comentariu