Actualitate

Mihai Tudose, reacție după afișarea rezultatelor exit-poll: „Românii au decis că e nevoie de PSD”

Publicat: 06 dec. 2020
Fostul prim-ministru al României Mihai Tudose, cu sigla PSD
Fostul prim-ministru al României Mihai Tudose

PSD a făcut primele declarații după ce exit-poll-ul CURS Avangarde i-a dat câștigători pe cei de la PSD, cu 30% din voturi.

„Cei mai mulți dintre românii care s-au exprimat astăzi au decis că e nevoie de PSD și PSD nu trebuie să dispară, așa cum clama cineva acum câteva luni”, a spus Mihai Tudose.

Ce a declarat Mihai Tudose înainte de desfășurarea alegerilor parlamentare

Mihai Tudose scrie într-o postare pe pagina sa de Facebook că iberalii sunt conştienţi că vor fi pe locul 2 la alegerile parlamentare, iar PSD va câştiga pentru că s-a despărţit de trecutul toxic şi e singurul partid care e capabil să scoată ţara din criză.

„Momentul adevărului

Tragem cortina unei campanii atipice, la care ne-a obligat un guvern bolnav de putere, disperat, de când a izbucnit pandemia, să organizeze alegeri în loc să se concentreze pe salvarea vieții românilor. Acum, când liberalii sunt pe marginea gropii pe care singuri și-au săpat-o, i-a apucat panica. Da, la vârful PNL se știe cu precizie că vor fi pe locul 2 duminică.

Și nu oricum, ci cu USR-Plus suflându-le în ceafă. Și cu perspectiva de coșmar de a repeta, la nivel național, blocajul de la Timiș dintre cele două grupări. Nici acum CJ Timiș nu are vicepreședinți, iar Timișoara și 5 comune nu au încă viceprimarii aleși. Asta se întâmplă când se întâlnesc tusea și junghiul. Cu riscul major ca victima – în cazul de față, România – să dea colțul“, a scris Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook..

Mihai Tudose: „Propaganda electorală pe banii statului s-a prăbușit în fața realității crude“

Liderul social democrat este de părere că în plină criză medicală și economică, România nu are nevoie de o guvernare haotică și incompetentă.

„În plină criză medicală și economică, o guvernare haotică și incompetentă e tot ce ne mai lipsește. Românii au înțeles acest lucru. Propaganda electorală pe banii statului s-a prăbușit în fața realității crude: imaginile din Spitalul Județean Reșița sunt expresia șocantă a dezastrului. Spital al cărui director medical și consilier județean e nr. 1 pe lista candidaților PNL la Camera Deputaților. Iar spitalul este în subordinea CJ Caraș-Severin, condus tot de un liberal“, a precizat Mihai Tudose.

Comentarii
Adauga un comentariu