National

Ministra Gorghiu îi face campanie unui fost PSD-ist acuzat în trecut că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor – VIDEO

Publicat: 23 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ministra Gorghiu îi face campanie unui fost PSD-ist acuzat în trecut că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor - VIDEO
Alina Gorghiu a participat la lansarea candidaturii lui Aurel Bălășoiu

Alina Gorghiu a participat la lansarea candidaturii lui Aurel Bălășoiu pentru primăria comunei Rociu din Argeș, ocazie cu care ministra PNL a Justiției a declarat că este o ”onoare să fiu alături de o echipă frumoasă”. Bălășoiu e deputat PSD, iar acum doi ani Gorghiu îi cerea demisia pentru că în spațiul public apăruseră acuzații la adresa acestuia. Între timp, dosarul lui Bălășoiu a fost clasat.

”Vă spun că echipa PNL în județul Argeș chiar se întărește”, a mai spus Gorghiu la lansare. ”Avem ocazia să fim alături de o formulă care chiar știe administrație. Îi mulțumesc domnului deputat pentru tot istoricul în această comună”, a mai spus ministra Justiției.

Vezi imaginile video de la minutul minutul 31 și 40 de secunde în clipul video de mai jos:

Alina Gorghiu îi face campanie unui fost PSD-ist

Cu doar doi ani în urmă, Alina Gorghiu iniţiase o petiţie prin care solicita demisia din Parlament a deputatului Aurel Bălăşoiu, în cazul căruia Parchetul instanței supreme se sesizase din oficiu pentru act sexual cu un minor. Petiţia online a Alinei Gorghiu era intitulată „Deputatul Aurel Bălăşoiu trebuie să plece imediat din Parlamentul României”.

„Fiecare om face ce vrea în intimitate, inclusiv oamenii politici, însă dosare penale pentru infracţiunea de viol şi acte sexuale cu minori sunt ceva ce greu îţi imaginezi legat de un parlamentar. Este o infracţiune oribilă. A fi parlamentar presupune în primul rând să reprezinţi un model pentru cetăţeni. Nu este cazul deputatului Bălăşoiu”, se arăta atunci în petiţia lansată de Alina Gorghiu.

La acel moment, deputatul era acuzat de un fals călugăr că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor. Bălășoiu a respins acuzațiile, iar parchetul a clasat dosarul după ce falsul călugăr și-a retras plângerea depusă împotriva acestuia.

Aurel Bălăşoiu este la primul mandat de parlamentar şi a fost primar al comunei argeşene Rociu, funcţie câştigată, anul trecut, de către fiul său. Bălăşoiu este căsătorit, soţia sa fiind educatoare în comuna Rociu.

Adauga un comentariu