Actualitate

Ministrul ”grindă” a primit aviz negativ! Ion Ștefan a avut o prestaţie lamentabilă

Publicat: 18 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ministrul grindă a primit aviz negativ Ion Ștefan a avut o prestaţie lamentabilă
Deputatul de Vrancea, fost ministru al Dezvoltării, a fost acuzat că i-a certat pe şefii Poliţiei Vrancea, chiar în biroul prefectului, după ce fiul său a fost oprit de poliţişti de trei ori într-o săptămână

Ministrul propus la Dezvoltare, Ion Ștefan, a primit marți, după o ședință tensionată, aviz NEGATIV la audierea din comisiile parlamentare de administrație publică. Au fost 20 de voturi pentru aviz negativ. UDMR și USR s-au abținut, Pro România nu a votat. „Bravo, dle ministru, mergeţi la anticipate cu fruntea sus. Dacă nu v-a votat PSD înseamnă că nu aveţi blat cu ei”, i-a zis Florin Roman ministrului demis, după votul negativ, şi l-a aplaudat. Până acum, în afară de miniștrii de la Apărare (Nicolae Ciuca) şi Economie (Virgil Popescu), toţi miniştrii PNL audiaţi au picat la audierile din comisii.

Avizul este consultativ și nu este obligatoriu ca premierul propus, Ludovic Orban, să-l schimbe pe Cîțu. Dacă totuși dorește să o facă, procedura prevede că o nouă propunere de ministru trebuie audiată din nou în comisii. Audierile continuă luni, marți și miercuri în Parlament. Votul de învestitură este programat să aibă loc săptămâna viitoare în Parlament.

Adauga un comentariu