Actualitate

Ministrul Lucian Bode: „Anul 2020 a adus provocări fără precedent şi ne-a forţat să fim mai uniţi”

Publicat: 31 dec. 2020
Lucian Bode
Lucian Bode, ministrul MAI

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, afirmă, într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, că anul 2020 ne-a pus în faţa unor provocări fără precedent şi ne-a forţat să fim „mai uniţi şi mai buni”, iar 2021 vine cu speranţă şi încredere că vom reveni la normalitate şi ne vom împlini dorinţele şi proiectele.

„Peste câteva ore încheiem Anul 2020, un an în care am fost puşi în faţa unor provocări fără precedent şi care ne-a forţat să fim mai uniţi şi mai buni. Am învăţat în acest an mai multe lecţii care ne-au adus mai aproape unii de alţii şi ne-au temperat agitaţia cotidiană. Am învăţat să preţuim mai mult viaţa, sănătatea noastră şi a celor dragi, am învăţat ce mult contează să nu cedezi la greu şi să transformi o criză într-o oportunitate”, spune ministrul Lucian Bode.

De asemenea, el arată că este încrezător că 2021 „ne va găsi mai pregătiţi ca niciodată să luăm ce este mai bun de la viaţă”.

„Aşteptăm anul 2021 cu speranţă şi încredere că ne va fi mai bine, că vom reveni la normalitate şi ne vom împlini dorinţele şi proiectele de suflet. Sunt încrezător că anul care vine ne va găsi mai pregătiţi ca niciodată să luăm ce este mai bun de la viaţă! Vă doresc un An Nou cu sănătate, să îndrăznim mai mult şi să creăm momente memorabile alături de cei care contează în vieţile noastre. La mulţi ani, dragi români!”, îşi încheie ministrul Afacerilor Interne mesajul.

Recomandarea Internelor pentru noaptea de Revelion

MAI lansează mesajul Fără petarde de Revelion.

„Pentru unii este o simplă distracție, pentru animale este un coșmar. Fără petarde de Revelion! Protejați-vă pe voi, dar protejați și animalele!”, scrie în mesajul MAI, postat pe Facebook, care este însoțit de o fotografie cu un câine al Poliției.

Și asociațiile pentru protecția animalelor au un mesaj asemănător.

„Artificiile și petardele sunt coșmarul animalelor. Noaptea de Revelion poate fi un chin și o traumă pentru căței și pisici din cauza zgomotelor produse de acestea. În fiecare an, în noaptea dintre ani zeci de animale sunt pierdute, din cauza zgomotul fug de acasă speriate, unele sar în fața mașinilor și astfel se produc tragedii. Vă rugăm, așadar, feriți-vă animalele de aceste zgomote infernale produse de artificii și petarde. Nu țineți geamurile deschise și evitați să lăsați singure în curte animalele. Foarte important, nu folosiți obiecte pirotehnice în preajma lor. Le pot provoca traume pe viață: pot surzi și se pot răni”, explică președintele Asociației Ajutați-l pe Lăbuș, Corina Grigore.

Adauga un comentariu