Actualitate

Ministrul Sănătății, Victor Costache, despre COVID-19: „Nu este o boală foarte complicată, dar este o boală care consumă foarte multe resurse logistice”

Publicat: 19 mart. 2020

Infecția cu noul coronavirus „nu este o boală foarte complicată, dar este o boală care consumă foarte multe resurse logistice”, a declarat joi seară ministrul Sănătății, Victor Costache, într-un interviu.

„Trebuie să avem în permanență foarte multe resurse și foarte multe echipamente medicale și să evităm îmbolnăvirea populației”, a adăugat Victor Costache.

Întrebat când ar putea fi vârful ca număr de cazuri, Victor Costache a răspuns că răspunsul la această întrebare ar putea fi cunoscut peste o săptămână – 10 zile. Ministrul Sănătății a menționat că în cazul în care România va trege pragul a 4.000 de îmbolnăviri, cei care au o formă mai uşoară a bolii vor fi trataţi acasă.

Comentarii
  • mascariciul asta nu-l mai aratati si oricum ce zice nu este dela el ci scris de altii pe o hartie ce o citeste fara sa stie ce spune!!! spuneti doar comunicat dela minister ,aratati o cladire si nu \mai promovati nulitatea !!!! nu ma refer ca medic ,dar ca ministru doar un slugoi dezorientat !!

  • Foarte bine punctat. Il vedem acusi ca si pe doamna Pintea, care stiti ce sfanta se dadea pe vremea cand era la Minister. Sunteti suparati ca va cheltuiti resursele care trebuiau sa ajunga in buzunarele voastre?? Asteptati sa doneze lumea bani pt spitale? Dar aia 10% pe luna care ii opriti unde merg?

Adauga un comentariu