Actualitate

Ministrul Vlad Voiculescu, atac la dr. Flavia Groșan. ”Răpește șansa la viață”

Publicat: 04 apr. 2021
Flavian Groșan în halat alb
Medicul Flavia Groşan susţine că producătorii îi dau dreptate, cu privire la faptul că oxigenul administrat în concentraţii foarte mari devine toxic după două zile. Într-o postare făcută pe pagina de Facebook, dr. Groșan spune că a deschis "Cutia Pandorei" şi precizează că şi preşedintele Societăţii Române de ATI, dr. Şerban Bubenek, îi dă dreptate

Vlad Voiculescu critică autotratarea pentru COVID-19 sau tratarea la domiciliu după sfaturile unei ”persoane sau alta, care câteodată este și promovată la televizor”.

Întrebat dacă ia în calcul schimbarea protocolului de tratament la domiciliu, ca să nu se mai ajungă în stare gravă la spital, Vlad Voiculescu, în calitate de ministru al Sănătății, a răspuns: ”Nu există protocol de tratament la domiciliu, există tratamente proaste făcute, pentru că așa văd oamenii la televizor, lucru care este profund dăunător. Când zic profund dăunător, zic că răpește câteodată acest tratament prost făcut acasă, după auzite, șansa la viață a unor oameni, la salvarea unor oameni, pentru că se autotratează sau sunt tratați greșit de o persoană sau alta, care câteodată este și promovată la televizor, iar acești oameni ajung în spital și stau la Terapie Intensivă cu săptămânile.”

Medicul Flavia Groșan este poate cea mai cunoscută figură care a apărut la televiziunile principale în urma tratamentului acordat telefonic pacienților infectați cu coronavirus, tratament care se aplică la domiciliu.

Cum tratează dr. Flavia Groșan bolnavii de COVID prin telefon. ”Eu nu văd pacienții”

Dr. Flavia Groșan a explicat procedura. Cum își tratează pacienții prin telefon.

”Eu nu văd pacienţii, mă iau după pulsoximetria pe care mi-o declară ei. Eu încep schema mea foarte repede, la primele simptome. Încerc să nu dau voie COVID-ului să pătrundă în plămân. De regulă, pornesc de la concentraţii bunişoare, normale, de peste 95%. Categoric, unii încep tratamentul în alte părţi, în alte conjuncturi. Când ajung la mine după 10 zile, normal că mă confrunt cu o saturaţie mai mică. Încep schema mea. Prin combinaţia mea de medicamente încerc să le cresc oxigenul. În puţine cazuri am avut nevoie de oxigeno-terapie. (…)

Unii care doresc să îi tratez eu, puţini, că cei mai mulţi merg în spital. M-am descurcat în foarte multe cazuri fără oxigen.(…) Eu nu vreau să ajung cu pacienţii mei la oxigen. În spital, este altă etapă de tratament. Cred, totuşi, că puţini dintre pacienţii mei au ajuns la oxigen sau la ventilaţie mecanică”, a spus Flavia Groşan, la Antena 3.

Comentarii
  • Cel de la 7.48 pm este tot tristul care semneaza Anonim – un frustrat sarac cu duhul care crede ca injuratura este argument.

  • Asa si cu ce greseste anume doctorita? Voi care pretindeti pacientilor sa asptepte in aglomeratie in spatii insalubre ore in sir. Pentru ce? Sa i vorbiti urat sa l agresati psihic si chiar fizic sa nu i luati macar o saturatie de o2 si borati voi asa o reteta? Aia e personalizata ziceti voi

  • nu sunt de acord cu injuriile,proferate de diferiti derbedei, in spatiul virtual.Daca ai singe-n instalatie,cauta cauze nu efecte. Efectele le vedem toti dar nimeni nu ridica un deget.adunati in piata revolutiei cite un membru al fiecarui mort de covid,trimiteti la Bucuresti petitii din intreaga tara cu numarul real de morti, si daca datele guvernului nu crespunde cu ce spun oamenii atunci supuneti printr-o televiziune o comvorbire cu ministrul sanatatii,aceasta sluga a guvernului. Abia atunci veti vedea daca continua sa minta.Bazate pe dovezi irefutabile, creti partidelor de opozitie sa se uneasca intr-o motiune de enzura pentru demiterea guvernului, pentru Genocid. Asta inseamna democratie nu injuraturi si alte abjective la adresa guvernantilor Ii doare-n cur de populatia acestei natii,ei sacotesc cite miliarde cistiga ei si ai lor slugile de casa. POPOR ROMAN, AVETI CURAJUL ASTA? daca nu stati in casa si asteptati sa va vina timpul sa muriti si sa iti aruncati intr-o groapa comuna .

Adauga un comentariu