Local

Mintea bolnavă a unei mame din Iași! Orgii sexuale, de față cu propriile fiice, de 6 și 7 ani! Poveste incredibilă descoperită de polițiști! (Exclusiv)

Publicat: 24 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mintea bolnavă a unei mame din Iași Orgii sexuale de față cu propriile fiice de 6 și 7 ani Poveste incredibilă descoperită de polițiști Exclusiv
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis în judecată doi iubiți acuzați că au abuzat sexual două fetițe, de numai 6 și 7 anișori

Un individ și iubita lui vor fi nevoiți să dea explicații în fața magistraților ieșeni, după comiterea unor fapte groaznice. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis în judecată pe Dănuț C. și Florentina D., sub acuzațiile de viol și corupere sexuală și, respectiv, complicitate la viol. Anchetatorii spun că ieșeanca își dădea cele două fetițe, de 6 și 7 ani, pe mâna iubitului, știind că acesta le obliga să îi facă sex oral. Mai mult, cele două copile au fost transformate în sclave sexuale, fiind forțate să o privească pe femeie în timp ce făcea dragoste cu individul

Două surori, de 6 și 7 anișori, au trecut prin adevărate orori, după ce au fost obligate de propria mamă să o privească în timp ce făcea dragoste cu iubitul ei. Mai mult, copilele au fost lăsate pe mâna individului, care le obliga să îi facă sex oral. Povestea de groază a ieșit la iveală dintr-o întâmplare, iar cele două fetițe le-au povestit autorităților prin ce au fost nevoite să treacă.
Victimele, practic fără niciun fel de apărare, ar fi fost implicate în orgii chiar de către propria mamă. Acestea au fost abuzate în repetate rânduri de concubinul femeii, care le pipăia de fiecare dată când avea ocazia. Pentru a le proteja pe cele două victime minore, reporterii cotidianului „BZI” nu vor face public numele mamei sau pe cel al concubinului ei.

Ieșeanca și iubitul ei le abuzau pe cele două fetițe: pipăite pe piept, sărutate pe gură!

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis ieri în judecată pe Dănuț C. (48 de ani) și Florentina D., sub acuzațiile de viol și, corupere sexuală și, respectiv, complicitate la viol.

„În perioada ianuarie – martie 2021, inculpatul, în timp ce se afla într-un imobil dintr-o comună, unde locuia împreună cu concubina sa, inculpata, și cu copiii acesteia, profitând de starea de dezvoltare psihică și fizică și imposibilitea a de a înțelege și de a-și exprima consimțământul cu privire la întreținerea de acte sexuale, le-a obligat pe cele două fiice ale concubinei sale, în vârstă de 6, respectiv 7 ani, să suporte acte sexuale orale”, au afirmat anchetatorii.

Conform acestora, individul nu se lăsa până ce nu ejacula în gura minorelor, iar uneia dintre acestea i-a făcut chiar el sex oral, pipăind-o pe corp, sărutând-o pe piept și pe gură, în cadrul unor orgii sexuale bolnave.

„Femeia, cunoscând actele sexuale comise asupra fiicelor sale minore, le ducea în continuare la acel imobil!”

Anchetatorii ieșeni au adăugat că cele două surori, de 6 și 7 ani, au fost obligate să o privească pe mama lor, Florentina D., în timp ce făcea sex cu Dănuț C.

„Tot în perioada ianuarie – martie 2021, în timp ce se afla în locuința respectivă, inculpatul a întreținut relații sexuale cu concubina sa, inculpata, în prezența minorelor în vârstă de 6, respectiv 7 ani. De asemenea, inculpata, cunoscând actele sexuale comise asupra fiicelor sale minore, le ducea în continuare la acel imobil, înlesnind prin aceasta acțiunile inculpatului”, au mai afirmat oamenii legii.

Individul – arestat preventiv, mama copilelor, sub control judiciar!

Prin ordonanța din data de 28 aprilie 2021, anchetatorii au dispus reținerea individului de 48 de ani pentru o durată de 24 de ore. Ulterior, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea procurorului și s-a dispus luarea măsurii arestării preventive a lui Dănuț C. pentru 30 de zile. Astfel, acesta a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv.

„Prin ordonanța din data de 29 aprilie 2021, s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar față de inculpată, pe o perioadă de 60 de zile, până pe 27 iunie 2021, inclusiv. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, a precizat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Adauga un comentariu