Cancan ultimă oră

Mioara Roman a ajuns, din nou, pe patul de spital. Mesajul dureros al Oanei Roman: ,,Nu am putere …”

Publicat: 06 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mioara Roman a ajuns din nou pe patul de spital. Mesajul dureros al Oanei Roman Nu am putere ...
Mioara Roman a ajuns din nou la spital, iar anunțul a fost făcut chiar de fiica ei, Oana

În ultima perioadă, starea de sănătate a Mioarei Roman nu a fost tocmai una bună. De fiecare dată însă, atunci când aceasta s-a simțit rău, Oana Roman a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o face pe mama ei să se simtă bine. Acum, Mioara Roman a ajuns, din nou, pe patul de spital. Mesajul dureros postat de fiica lui Petre Roman.

Trecerea anilor, dar și problemele de sănătate cu care se confruntă, au pus-o pe Mioara Roman pe patul de spital. Mama Oanei Roman s-a schimbat radical în ultima perioadă.

Mioara Roman a ajuns, din nou, pe patul de spital

Mioara Roman a ajuns din nou la spital, iar anunțul a fost făcut chiar de fiica ei, Oana. Fosta soție a lui Petre Roman nu se simte prea bine, dacă ar fi să analizăm mesajul dureros transmis de Oana pe rețelele de socializare.

”Mama e la spital. Nu am putere să fiu aici cu voi. Doamne ajută să fie bine.”, a scris Oana Roman pe rețeaua de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei.

Nu este pentru prima dată când aceasta ajunge pe mâinile medicilor. În urmă cu câteva săptămâni , Oana Roman mărtirisea că a dus-o pe mama ei la spital, pentru că nu se simțea bine. Și atunci a fost ținută sub atenta supraveghere a medicilor și i-au fosr făcute niște analize amănunțite.

”A trebuit să o internez pe mama pentru niște analize mai amănunțite, pentru că nu se simțea bine. Am venit la Spitalul Colentina și cel puțin pe secția unde este mama sunt impresionată pozitiv de cum arată și cum este tot personalul. O surpriză plăcută. E greu să o aduc iar la spital pe mama, dar măcar știu că e pe mâini bune. Rugați-vă pentru sănătate, credeți-mă că e cea mai importantă. Nici eu nu am realizat pe deplin până nu m-am confruntat cu boala”, spunea Oana Roman, pe contul său de Instagram.

Cu ce probleme a rămas mama Oanei Roman după vindecarea de COVID-19

În prima parte a anului 2022, Oana Roman a dezvăluit că mama ei a rămas cu probleme după ce a trecut prin boala COVID-19.

„După COVID, este mult mai agitată, uită lucruri, e mai insistentă în anumite chestii, are niște fixații foarte ciudate. De aceea m-am dus ieri cu doamna doctor la ea, ca s-o vadă, și mi-a spus că i se pare că există un mic regres din cauza faptului că această boală a lăsat niște urme. I-a mai modificat puțin tratamentul și să sperăm că o să fie bine”, a mărturisit Oana Roman.

Adauga un comentariu