Cancan ultimă oră

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă Natașa Raab, celebra Coana Chiva, și Cornel Constantiniu

Publicat: 08 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mioara Roman diagnosticată cu aceeași boală de care suferă Natașa Raab celebra Coana Chiva și Cornel Constantiniu
Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă Natașa Raab, celebra Coana Chiva, și Cornel Constantiniu

Mama Oanei Roman a fost diagnosticată cu sindromul Parkinsonian, o „rudă” a cruntei maladii Parkinson, de care suferă și actrița Natașa Raab și artistul Cornel Constantiniu, care au dispărut din spațiul public.

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un accident în centrul de îngrijire în care se află de mai bine de un an.

Starea de sănătate a mamei Oanei Roman este în continuă degradare

Starea de sănătate a mamei Oanei Roman este în continuă degradare, de când a fost diagnosticată cu sindromul Parkinsonian, „rudă” cu Parkinson, o boală degenerativă a sistemului nervos central de care suferă și actrița Natașa Raab și artistul Cornel Constantiniu, doi artiști care au dispărut din spațiul public, în ultimii ani.

Mama Oanei Roman, diagnosticată de aceeași afecțiune de care suferă și Natașa Raab, alias Coana Chiva din reclama la iaurt, dar și Cornel Constantiniu.

„Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om. Pentru ca viata nu este mereu lină, din păcate. Mama a trecut printr-un moment foarte dificil ieri (n.r. sâmbătă, 6 august), ne-am speriat foarte tare! Acum se recuperează și este înspre bine, dar este încă la spital și probabil va mai sta o perioadă.

Vă mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni! Pentru mine înseamnă enorm pentru că îmi dați putere și nu mă simt singură. Rugați-vă pt sănătatea voastră și a celor dragi! Nimic nu contează mai mult decât sănătatea. Vă îmbrățișez’’, este mesajul cu care Oana Roman și-a anunțat fanii despre problemele de sănătate ale mamei sale, Mioara Roman.

Natașa Raab suferă de Parkinson de când și-a pierdut soțul! Actrița este imobilizată la pat

Natașa Raab, cunoscută și Coana Chiva din reclamele la produsele lactate, este țintuită la pat de aceeași boală nemiloasă. Celebra actriță a fost diagnosticată cu maladia Parkinson în anul 2019, după ce s-a stins din viață soțul ei, medicul Val Guțul. Tot atunci, aceasta a albit mult, iar suferința a pus stăpânire pe sufletul ei. Natașa Raab se află acasă sub tratament, imobilizată la pat. Actrița a făcut public faptul să suferă de o boală imună, care îi afectează creierul.

„Natașa este acasă sub îngrijirea doamnei Victoria și a soțului acesteia. Își ia medicamentele, dar nu se mai poate deplasa. Are un cărucior pentru acest lucru, dar este dificil. Din nefericire și vorbirea îi este afectată”, au declarat, pentru FANATIK, apropiații actriței.

Cornel Constantiniu suferă de Parkinson de aproape 30 de ani

Și Cornel Constantiniu, în vârstă de 77 de ani, a fost diagnosticat cu Parkinson, în urmă cu aproape trei decenii.

În urmă cu ultimii 18 ani, boala cruntă de care suferă și interpretul s-a agravat. Totuși, soția acestuia, actrița Domnița Constantiniu, susține că operațiile l-au ajutat foarte mult pe artist, de-a lungul timpului. După ce s-a operat în Africa de Sud, la fratele lui geamăn, Mircea Constantiniu, artistul a mai suferit o intervenție chirurgicală foarte grea în anul 2004, la Viena, când a fost operat de marele profesor Francois Alesch.

Adauga un comentariu