Prima pagină » Sport » Miodrag Belodedici, una dintre legendele Stelei, a vorbit despre echipa cu care ține
Miodrag Belodedici, una dintre legendele Stelei, a vorbit despre echipa cu care ține

Miodrag Belodedici, una dintre legendele Stelei, a vorbit despre echipa cu care ține

24 iun. 2021, 02:00,
BZI.ro, în Sport

Miodrag Belodedici (57 de ani), una dintre legendele Stelei, a vorbit despre conflictul dintre CSA și FCSB, lăsând de înțeles că echipa Armatei l-a dezamăgit în ultima perioadă

„Am fost întrebat mereu cu cine țin: cu CSA sau cu FCSB? Am răspuns cu Steaua… Unii au râs, cu care Steaua? Cu Steaua Roșie Belgrad. E o poveste foarte interesantă, o poveste extraodinară. Cum a putut un club atât de mare și puternic să dispară? Un club care era în curtea unei instituții foarte serioase. Proiectul lor e să ajungă în prima divizie. Eu nu știu dacă o să poată ajunge la ce a fost Steaua vreodată… E un proiect care necesită multă pricepere și mulți bani”, a declarat Miodrag Belodedici.

Ce spune Belodedici despre trecerea lui Hagi la Farul

Miodrag Belodedici a vorbit și despre fuziunea dintre Viitorul Constanța și Farul. Fostul fundaș laudă inițiativa lui Gheorghe Hagi de a crea o singură echipă la malul mării.

„Hagi a fost în iarbă, nu a dispărut din iarbă. El acolo a fost mereu, Constanța merită o echipă bună. Dacă Hagi a pus piciorul acolo, sunt sigur că Farul va avea succes”, a adăugat Miodrag Belodedici.

Miodrag Belodedici a jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Steaua Roșie Belgrad, Valencia, Valladolid, Villarreal, Atlante, iar în 2001 s-a retras de la Steaua. În altă ordine de idei, oficialii celor de la CSA Steaua tocmai au anunțat că secția de fotbal nu va putea promova în Liga 1 la finalul sezonului următor chiar dacă echipa ar ocupa un loc promovabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *