Actualitate

Mircea Badea acuză de fake news Administraţia Prezidenţială: „Ar trebui închisă!“

Publicat: 29 apr. 2020

Mircea Badea susține că președinția ar trebui închisă. Declarația a fost făcută în contextul în care Klaus Iohannis a motivat închiderea școlilor printr-un studiu mincinos care ar fi fost făcut în Franța. ”Președinția ar trebui închisă pentru că a făcut fake news”, a zis jurnalistul.

”Bănuiesc că mă vei întreba cum a fost conferința de azi. Nu am văzut-o azi. Eram la Radio Zu și stăteam de vorbă cu români, mulți dintre ei din străinătate, din Danemarca, Suedia, unde într-adevăr nu există ce a spus Iohannis că există ieri motivând decizia neînceperii în școli printr-un studiu care nu există, e un fake news.

Ar trebui închis Iohannis, potrivit legislației stării de urgență. Președinția, instituția, ar trebui închisă pentru că a făcut fake news. Nu poți tu, fiind președintele României să citezi pe oricine.

Nu poți ca președinte să motivezi o asemenea decizie de așa avengură printr-un fake news.”, a zis Mircea Badea, potrivit antena3

Comentarii
  • zii mirceabadea si trage apa ,aceasta corcitu ra de cioa ra escroaca se trage din neam prost si bolnav ,turnatori la securitate si popcuristi psdd ,cred ca nu o stiti pe matusa-sa din iasi alexandru ,mare magazionera la fostu ratc ,aceasta baba ciune hermafrodita traieste cu alta babaciune escroaca ,amandoua inseala pe oricine le cade prada si orcine e naiv ,pana si militia e satula de aceste putori penale =

Adauga un comentariu