Cancan

Mircea Badea, amenințări fără precedent: ”Vom avea mult de treabă!”

Publicat: 10 sept. 2020
Mircea Badea la Antena3
Moderatorul a avut o reacţie extrem de dură după incidentu de la Târgu Jiu

Mircea Badea, amenințări fără precedent în cadrul emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3. Moderatorul a avut o reacţie extrem de dură după incidentu de la Târgu Jiu, unde o elevă de 13 ani a fost bătură și umilită de o colegă. Badea spune că adolescenţa bătăușă din Târgu Jiu, care a fost încurajată de mai multe fete şi băieţi ce erau de fată, ar trebui pedepsita cumoartea.

Cazul a făcut furori în media şi a stârnit multe controverse. În urma celor spuse de Mircea Badea pe pagina sa de Facebook au apărut tot felul de comentarii.

Mircea Badea spune că va face în așa fel ca familia și tânăra să sufere

Pe contul personal de Facebook, Mircea Badea a făcut ameninţări fără precedent la adresa adolescenţei şi a familiei acesteia. Moderatorul a precizat că va face în aşa fel încât familia și tânăra să sufere cel puțin din punct de vedere financiar, lăsându-i părinții fără locuri de muncă.

„Cred că, moral, părinţii javrei, împreună cu javra merită pedeapsa cu moartea. Sigur că așa ceva, în lumea civilizată, se mai poate întâmpla doar în Texas. Dar eu vă promit ceva: cât voi mai viețui pe această planetă, voi încerca să fac mult rău familiei scelerate care a produs javra aia și, desigur, javrei.

P.S. N-am niciun fel de așteptare de la c….l de stat de drept, doar o formulă ineptă, în fond doar sugătoare la servicii secrete și la clanuri interlope”, a scris Mircea Badea pe Facebook. A continuat ceva mai târziu. ”Draica îi cheamă, sunt din Târgu Jiu. Tacsu e maistru la Rovinari, macsa e asistentă medicală. Nu vor mai fi. Mă ocup. P.S. Eu nu aștept după rahații de „oameni ai legii”, magistrați sau nu, doar niște sugători de coccis la serei și la clanuri interlope”, a mai scris Mircea Badea pe pagina de socializare, potrivit playtech.ro.

Mama tinerei bătăuşe este asistentă la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului

Mircea Badea a mai amenințat că va intra în direct la ”Sinteza zilei”, prezentată de colegul lui, Mihai Gâdea, și va spune mai multe.

”Mama javrei e asistentă la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului !!!!!!!! Diseară intru la Sinteza Zilei și mă apuc să trimit javrele astea acolo unde le e locul: la dracu”, a mai scris Mircea Badea. Prezentatorul a identificat persoana care l-ar putea lăsa pe tatăl adolscentei fără loc de muncă. ”Ion Pisc e director la Rovinari. Eu şi cu domnul Pisc vom avea multă treabă”, a încheiat Mircea Badea.

Mircea Badea lansează un atac dur la Dana Budeanu

„Sunt fan Dana Budeanu! Din carisma personajului face parte accentul voit de la coada de la lapte din 86 din Giulești. Evident, cu doctoratul la Londra la School of Economics. M-aș fi așteptat însă ca acolo să-i învețe pe studenți de ce sunt bune drumurile. Drumurile nu sunt pentru a te duce la mare, la munte, în weekend. Ci în primul rând din punct de vedere economic.

Și sigur la London School of Econnomics o fi fost să ude buretele (n.r. – făcând referire la Dana Budeanu). Toate astea îți spun și despre dimensiunea socială, ca să nu mai vorbesc despre dimensiunea culturală… Faptul că a făcut apologia afirmației lui Traian Băsescu că România nu are nevoie de autostrăzi, nu e deloc așa, absolut deloc!

Sunt fan Dana Budeanu, nu vreau să se înțeleagă altceva! Doamne ferește! Asta mi-ar mai lipsi, că mă rupe Dănuța pe genunchi. M-am amuzat de multe ori de ceea ce spune, pentru că are umor, e prezentabilă, nu vreau să-i fac complimente invazive (…) Pe partea cu coronavirusul și pe alte părți economice și politice nu rezonez deloc”, a spus Mircea Badea în emisiunea sa.

Acum, că Mircea Badea a lansat acest atac dur la Dana Budeanu, sigur nu va rămâne fără urmări. Ar trebui să ne așteptăm la niște polițe plătite.

Comentarii
  • M BADEA PROVINE DINTR=O FAMILIE BOLNAVA DE TURNATORI LA SECURITATE SI CARE S=AU RGLAT INTRE EI DE ASTA MAJORITATEA AU IESIT OLIGOFRENI SI HERMAFRODITI !

Adauga un comentariu