Cancan

Mircea Badea – atac dur la Dana Budeanu. Ce l-a deranjat pe prezentatorul de la Antena 3

Publicat: 03 sept. 2020
Mircea Badea lansează un atac dur la Dana Budeanu
Mircea Badea crede că Dana Budeanu nu ar trebui să abordeze subiecte gen autostrăzi sau coronavirus

Mircea Badea a lansat un atac dur la Dana Budeanu. Prezentatorul este deranjat de opiniile ei cu privire la autostrăzi sau coronavirus. În altă ordine de idei, Mircea Badea a spus chiar că o place pe Dana Budeanu.

Mircea Badea, controversatul prezentator TV, este binecunoscut pentru replicile sale dure și transparente. Astfel, acesta nu se ferește să spună exact ceea ce crede, indiferent despre cine este vorba. Iar de data aceasta a venit rândul Danei Budeanu pentru a intra în vizorul său.

Mircea Badea lansează un atac dur la Dana Budeanu

Mai întâi de toate, Mircea Badea a spus chiar că o place pe Dana Budeanu. Și totuși, atunci când aceasta abordează subiecte precum coronavirusul sau autostrăzile, lucrurile se schimbă radical. Dar iată de unde a pornit totul. În urmă cu câteva zile, Dana Budeanu a fost invitată în emisiunea lui Mihai Gâdea. Acolo, printre altele, a mărturisit ce studii are, spre surprinderea lui Mircea Badea.

„Am terminat Managementul și apoi Businessul European la London School of Economics și apoi mi-am dat doctoratul în Integrare Europeana la UCL. Am ales ce a vrut tata… asta a fost”, a declarat Dana Budeanu, luând prin surprindere pe toată lumea.

Însă atunci când Mircea Badea a aflat aceste informații, a atacat-o în timpul emisiunii sale. Referitor la discuția privind necesitatea autostrăzilor în România, el a menționat că este fan Dana Budeanu. Și totuși, din anumite puncte de vedere nu este pe aceeași lungime de undă cu ea.

Ce anume îl deranjează pe Mircea Badea

Arătându-și simpatia pentru invitata lui Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii „În gura presei” nu a ezitat să o atace. Și a făcut-o așa cum știe el mai bine, pe un ton sarcastic.

„Sunt fan Dana Budeanu! Din carisma personajului face parte accentul voit de la coada de la lapte din 86 din Giulești. Evident, cu doctoratul la Londra la School of Economics. M-aș fi așteptat însă ca acolo să-i învețe pe studenți de ce sunt bune drumurile. Drumurile nu sunt pentru a te duce la mare, la munte, în weekend. Ci în primul rând din punct de vedere economic.

Și sigur la London School of Econnomics o fi fost să ude buretele (n.r. – făcând referire la Dana Budeanu). Toate astea îți spun și despre dimensiunea socială, ca să nu mai vorbesc despre dimensiunea culturală… Faptul că a făcut apologia afirmației lui Traian Băsescu că România nu are nevoie de autostrăzi, nu e deloc așa, absolut deloc!

Sunt fan Dana Budeanu, nu vreau să se înțeleagă altceva! Doamne ferește! Asta mi-ar mai lipsi, că mă rupe Dănuța pe genunchi. M-am amuzat de multe ori de ceea ce spune, pentru că are umor, e prezentabilă, nu vreau să-i fac complimente invazive (…) Pe partea cu coronavirusul și pe alte părți economice și politice nu rezonez deloc”, a spus Mircea Badea în emisiunea sa.

Acum, că Mircea Badea a lansat acest atac dur la Dana Budeanu, sigur nu va rămâne fără urmări. Ar trebui să ne așteptăm la niște polițe plătite.

Adauga un comentariu