National

Mircea Badea, despre discursul lui Ludovic Orban: Am încercat să înțeleg ce a vorbit Orban două ore, jur

Publicat: 05 mai 2020

Mircea Badea a comentat, luni seară, declarațiile lui Ludovic Orban cu privire la modul în care vor putea călători românii după data de 15 mai.

„Preocuparea pentru ce se va întâmpla după 15 mai este una legitimă. Prima dată au zis ‘se deschid hotelurile, dar nu ai voie să ieși din oraș’ – bun, deci o să mă duc la hotel în orașul în care locuiesc, ca să… nu știu exact ca să ce, dar ceva tot fac, dacă tot mă duc la hotel de banii ăștia.

După care au zis ‘hai totuși…”Am încercat să înțeleg ce a vorbit Orban două ore, jur. Orice, ceva concret. Mi s-a părut un delir, adică reclamă la Ayahuasca ce am văzut… Apoi a zis că poți merge la munte. N-am voie să ies din oraș, dar pot merge la munte. Mi se pare că domnul Vela a zis că putem merge la munte ca să facem aplinism. Activitățile sportive individuale sunt cele care țin de activitățile gen drumeții. Alte activități gen alpinism, mersul cu bicicleta, mersul la pescuit. Da, puteți merge la Sinaia pentru a face drumeții, a spus Vela”, a mai precizat Mircea Badea.

Comentarii
  • Mirceo astia is toti niste debilli,retarzi,cu creierul cat o aluna uscata,fara pic de coerenta si masuri aplicabile in practica.Vom vedea,vom face,va vom spune,va vom fuute in coour,pe romaneste. Am ales sa traim in raiul prostilor

  • Da Mirciulică poți să stai la hotel atunci când te dă măta afară din casă ei . Dar totuși mă întreb tu cine ești și cu ce vrei să ieși în evidență ? am mai văzut pe una Carmen Brumă tot postează poze aproape goală oare și ea vrea să iasă în evidență cu ce are ,cu nuditatea ?

Adauga un comentariu