Actualitate

Mircea Bravo și tanti Lenuța au o relație specială. Cum i-a salvat viața cunoscutul vlogger

Publicat: 21 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mircea Bravo și tanti Lenuța au o relație specială. Cum i-a salvat viața cunoscutul vlogger
Între cunoscutul vlogger Mircea Bravo și tanti Lenuța este mai mult decât o relație profesională

Probabil nu există român care să nu fi auzit de Mircea Bravo și tanti Lenuța, care au o relație specială și pe micul ecran, dar și în viața de zi cu zi. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu șase ani, colaborarea dintre ei devenind fructuoasă. Însă, tanti Lenuța cocheta cu televiziunea de prin 2014, alături de „băbuțele din Chinteni”, fiind difuzate pe postul Look TV.

Mircea Bravo a dat lovitura în mediul online din România, mai ales după ce a apărut alături de tanti Lenuța. Astfel, unele dintre cele mai vizualizate clipuri realizate de Mircea Bravo sunt cele împreună cu Bunica. În urmă cu ceva timp, cunoscutul vlogger a dezvăluit cum s-au întâlnit.

Recent, Mircea Bravo a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță împreună cu tanti Lenuța. Bunica, așa cum mai este cunoscută, a devenit foarte cunoscută după ce a început să apară în clipurile vloggerului. Între cei doi nu este doar o relație profesională, ci și una de nepot-bunică. Mai mult, tanti Lenuța a povestit cum Mircea Bravo i-a salvat viața.

Mircea Bravo și tanti Lenuța au o relație specială

În podcastul „Acasă la Măruță”, Mircea Bravo a povestit că relația dintre el și tanti Lenunța este una foarte specială și care datează din anul 2016.

„Am devenit de la colaborator, la impresar și după aia am devenit nepot. Cam după trei luni, m-a sunat tanti Lenuța și zice: «Mă, de ce nu m-ai sunat? A trecut o săptămână și nu m-ai sunat.» Atunci mi-am dat seama că deja noi avem o altfel de relație și de atunci încerc pe cât posibil să îmi fac datoria și chiar dacă am ceva de filmat, s-o sun și s-o întreb cum este, să-mi explice ce s-a mai întâmplat, mai ales că acum are o viață mondenă, să zic așa. Ne auzim săptămânal să povestim ce s-a mai întâmplat”, a spus Mircea Bravo.

Tanti Lenuța a spus cum Mircea Bravo i-a salvat viața

Nu multă lume știe că Mircea Bravo chiar i-a salvat viața simpaticei bunicuțe din Chinteni. Când sănătatea ei era una precară, vloggerul a avut grijă să o ducă la spital. Tot el l-a anunțat și pe fiul biologic al acesteia de starea ei de sănătate. Bunica are un fiu, care este căsătorit și care i-a dăruit o nepoată.

„Nu știu cum să-i mulțumesc și i-am mai mulțumit și mai zic. Datorită lui sunt eu aici. Eu am fost foarte bolnavă. Două săptămâni am tras pe picioare și odată mă sună și zice: «Ce faci?» și zic: «Mircea, dragă, nu știu, că-mi piere vocea.» Nu a durat o jumătate de oră și a venit cu un rezident și ei au tot dat telefoane, știi, pe la spate. Și a zis: «hai, gata, că mergem să facem un consult și vin eu acasă cu tratament.» Și el m-a dus la spital. M-a dus la spital și i-a dat telefon băiatului, m-a așteptat și el acolo și s-a mirat băiatul că în ce hal m-a dus. Adică la față cum m-am schimbat”, a povestit tanti Lenuța.

Iar în timp ce se afla în spital, tanti Lenuța a aflat de moartea „soțului” ei din clipuri, domnu’ Sandu.

„Pe mine m-a dus marți și miercuri noaptea a murit Sandu și eu eram în spital”, a mai spus Bunica din Chinteni.

Adauga un comentariu